Öne Çıkanlar ARTEMIS DEFİLESİ TFF şarkı söylemek Barbie Sinek Lokanta Kate Winslet Titanic 2024 Oscar tuhaf fındık Turquazz Culture Ahu Yağtu British Kebab Awards Kebap restoran ingiltere Kebab Ödülleri Londra Geceleri Anatolian Dragon Kıbrıslı Türk piyanist Yenişehir FC Devon ve Cornwall HATA

Kings Place'te Türkiye, İskoçya, İrlanda ve Galler müzisyenleriyle Band of Burns konseri

Londra'nın önemli konser salonlarından Kings Place'te gerçekleşecek Band of Burns konseri, Türkiye, İskoçya, İrlanda ve Galler'den gelen müzisyenleri aynı sahnede buluşturacak.

- Bu haber 54 kez okundu.

Kings Place'te Türkiye, İskoçya, İrlanda ve Galler müzisyenleriyle Band of Burns konseri

Dila Vardar ve Tansay Omar gibi Türk sanatçıların da aralarında bulunduğu 12 kişilik orkestra, İskoç şair Robert Burns'ün 1700'lerde yazdığı birçok şarkı ve şiirle insanlık, eşitlik ve liberal görüşleri kutlayarak günümüz sosyal ve politik sorunlarına ışık tutuyor. 2017 yılında kurulan Band of Burns projesi, müzisyenlerin kendi kültürel miraslarını bir araya getirerek güçlü ve düşündürücü bir deneyim sunuyor.27 Ocak'ta Londra'nın önemli konser salonlarından Kings Place'te gerçekleşecek Band of Burns konseri, Türkiye, İskoçya, İrlanda ve Galler'den gelen müzisyenleri aynı sahnede buluşturacak.

BBC Folk Album of the Year ve MOJO Album of the Year gibi prestijli ödüllerle öne çıkan grup, Birleşik Krallık'ta BBC Radio 2 ve BBC Radio 3'te canlı konserlere imza atarak büyük başarı elde etti. İki yıl aradan sonra tekrar bir araya gelen Band of Burns, 27 Ocak'ta müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Konserde, Dila Vardar'ın gitarist Fatih Ebrem ile bestelediği Nazım Hikmet şiirinden esinlenerek ortaya çıkan özel bir parça da yer alacak.İskoç kültürünün önemli gecelerinden biri olan "Burns Night", Kings Place'te Ocak ayı boyunca düzenlenen "ScotlandUnwrapped" festivali kapsamında gerçekleşiyor. Band of Burns konseri, bu özel seri içindeki önemli etkinliklerden biri olarak öne çıkıyor.

Konser biletleri ve detaylı bilgi için: https://www.kingsplace.co.uk/whats-on/folk/band-of-burns/ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.