Öne Çıkanlar ARTEMIS DEFİLESİ TFF Antalya Altın Portakal Film Festivali jurisi Gazel ingiltere şarkı söylemek Barbie Ebru Sinek Lokanta Kate Winslet Titanic Bekar Gezelim şarkısı 2024 Oscar Suzan Beyazıt tuhaf fındık Turquazz Culture Ahu Yağtu British Kebab Awards Kebap restoran ingiltere Kebab Ödülleri Londra Geceleri

Londra'da Eğlenceli Bir Tiyatro Deneyimi, yazmak Eylemi

Mavi Productions, "Dünya'nın Eski Zamanlarında" ve "Seher ile Ali" oyunlarından sonra şimdi de Yazmak Eylemi oyunuyla sahne karşısına geçiyor.

- Bu haber 61 kez okundu.

Londra'da Eğlenceli Bir Tiyatro Deneyimi, yazmak Eylemi

Mavi Productions, "Dünya'nın Eski Zamanlarında" ve "Seher ile Ali" oyunlarından sonra şimdi de "Mevsimlik Oyuncular" Tiyatro Atölyesi öğrencilerinin özverili emek ve çalışmalarının ürünü olan "Yazmak Eylemi" oyunuyla sahne karşısına geçiyor. 19 Temmuz Çarşamba günü saat 19:30'da Tower Theatre'da gerçekleşecek olan bu oyun, tiyatroseverlerle buluşacak."Mevsimlik Oyuncular" atölyesi, iki yıllık dostluk, dayanışma ve tiyatro üzerine yapılan laboratuvar çalışmalarının ilkini, Ferit Edgü'nün "Yazmak Eylemi" kitabından sahneye uyarlayarak hayata geçiriyor. Bu oyun, tek bir olayın birbirinden farklı gözlerden anlatıldığı bir yapıya sahiptir. Bir olay herkes için aynı mıdır, yoksa farklı tanıkların deneyimleriyle birbirinden farklı hikayelere mi dönüşür? "Mevsimlik Oyuncular", sahne üzerinde farklı karakterlerin ağzından olayı bizlere aktarırken, tek bir hayatın nasıl farklı yönlere evrildiğini izlerken, aynı zamanda bizleri eğlenceli bir tanıklığa davet etmektedir. Bu özel oyunun kadrosunda yer alan isimler ise şöyle: Ali Selman Burak, Tülay Yılmaz, Sadun Çengel, Seda Çelik, Rıza Keskin, Meltem Akçarlı, İsmail Günerhal ve Semra Şahinoğlu.Eğitmenlik görevlerini Eda Çatalçam ve Fatih Dönmez üstlenirken, asistanlık görevini ise Arslan Burak Bozdağ  yapmaktadır. Oyunun afiş tasarımı Umut Büyükekmekçi tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu özel projede emeği geçen Zeynep Dalkıran'a ve "Mevsimlik Oyuncular" drama atölyesiyle yolları kesişen tüm dostlara özel teşekkürler sunulmaktadır.

Biletler, Tower Theatre'ın web sitesi üzerinden temin edilebilir. Detaylı bilgilere ve bilet satın alma işlemlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: https://www.towertheatre.org.uk/event/seasonal-actor/ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.