Öne Çıkanlar Malatya Simge Gülşen Kadına şiddet Disney Hakan Muhafız Dizisi Londrada Anadolu Workers Cafe TikTokta yeni dönem Ece Vahapoğlu British Kebab Awards 2024 La Mare Collection Filistin destekçisi Zülfü Livaneli Nazar İngilterede Tiyatro eğitimi Türkiye Güzeli Cadılar Meclisi İngilterede keman sonatı

Londra'daki Aleyna Tilki bu kez de el hareketi çektiği pozlarını paylaştı

Sosyal medyadan Serel Yereli ile iletişim halinde olan Aleyna Tilki de, geçtiğimiz günlerde bir süre Londra'da kalacağını duyurmuştu.

- Bu haber 442 kez okundu.

Londra'daki Aleyna Tilki bu kez de el hareketi çektiği pozlarını paylaştı

Londra tatilindeki Aleyna Tilki iyice çığırından çıktı! İç çamaşırlı pozlarından sonra bu kez de el hareketi çektiği pozlarını paylaştı.Bir süredir Londra'da olan güzel şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarına dur durak bilmeden devam ediyor. Ünlü şarkıcının son paylaşımı ise takipçilerinin tepkisine neden oldu. İşte o detaylar...Güçlü sesiyle küçük yaşlardan itibaren kendini fark ettiren ve ilk çıkış yakaladığı günden bu yana hem sosyal medyanın hem de magazinin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki, ne yapsa olay olmaya devam ediyor. Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla pop müziğinin iddialı isimleri arasında yer alan güzel şarkıcı, dünya starı olma hayallerini her fırsatta vurgularken son zamanlarda özel hayatıyla sık sık magazin gündemine düşen isimler arasında yer alıyor. Başarılı şarkı kariyerinin önüne geçen özel hayatı sebebiyle çeşitli eleştirilere de maruz kalan Aleyna Tilki, son olarak Uzi lakaplı bir rapçi ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Bu iddiaları ne yalanlayan ne de doğrulayan güzel şarkıcı, hakkında çıkan tüm haberlerden sonra soluğu Londra'da aldı. 

 


Bir dönem Türkiye'de oyunculuk yapan ve sonrasında Londra'ya yerleşerek şarkıcılık kariyerini başlatan Serel Yereli, uzun yıllardır yaşamını yine Londra'da devam ettiriyor. Sosyal medyadan Serel Yereli ile iletişim halinde olan Aleyna Tilki de, geçtiğimiz günlerde bir süre Londra'da kalacağını duyurmuştu. Orada bir araya gelen ikili sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekerken, Tilki'nin son paylaşımı ise olay oldu. Yatak odasından el hareketi çektiği fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan başarılı şarkıcıya, bu paylaşımları nedeniyle takipçileri tepkilerini ortaya koydu. Gelen eleştiriler arasında ise; ''Senden başka bir şey beklenemezdi zaten'' , ''Kafan mı güzel?'', ''Takipçilerine de saygın yok'' ve ''İyice zıvanadan çıktın'' gibi birbirinden eleştirel yorumlar yazıldı. Geçtiğimiz günlerde de iç çamaşırlı pozlarını paylaşmaktan çekinmeyen ünlü şarkıcı, gün geçtikçe yaptığı paylaşımlarıyla tepki çekmeye devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.