Öne Çıkanlar amdaki Kemancı Görsel bir Tarihçe Suitcase IDMC GELENEKSEL TÜRKÜ KONSERİ Megastar Tarkan Hakan Muhafız Dizisi Yasemin Yürük Serhat Aşkı Miras Lisa Sheridan Anadolu Ateşi londra Picasso Paisajes Stevie Wonder ONUR Alper Kul Londra Ronaldo Okan Kurt Manga grubu Şahin yarışı turist sayısı

Londra'daki muhteşem evinde, Bergüzar Korel minik kızı Leyla ile anlarını paylaştı

 Bergüzar Korel’den minik kızı Leyla ile eğlenceli paylaşım! Bergüzar Korel’in Londra’daki muhteşem evinde keyfi yerinde!

- Bu haber 1166 kez okundu.

Londra'daki muhteşem evinde, Bergüzar Korel minik kızı Leyla ile anlarını paylaştı

Ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin bir süre önce İngiltere'ye yerleştiği konuşuluyordu. 3 çocuğu bulunan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, geçtiğimiz günlerde İngiltere'den yaptıkları ilk paylaşım sonrası iddialara son noktayı koydu. Sosyal medyayı sık kullanan Bergüzar Korel, her paylaşımıyla adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu Bergüzar Korel Londra'daki yaşamlarından paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Londra'daki evinin dekorasyonunu paylaşan Bergüzar Korel'in zevkli seçimleri hayranlarından tam not aldı.

Son olarak kızı Leyla ile eğlenceli anlarını paylaşan Bergüzar Korel'e beğeni yağdı.Bergüzar Korel’den minik kızı Leyla ile eğlenceli paylaşım! Bergüzar Korel’in Londra’daki muhteşem evinde keyfi yerinde!Bergüzar Korel’den minik kızı Leyla ile eğlenceli paylaşım! Bergüzar Korel’in Londra’daki muhteşem evinde keyfi yerinde!Bu mutlu evliliğinden 3 çocuğu olan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, çocuklarını gözlerden uzakta büyütmeyi tercih ediyor.


Bergüzar Korel’den minik kızı Leyla ile eğlenceli paylaşım! Bergüzar Korel’in Londra’daki muhteşem evinde keyfi yerinde!Ünlü çiftinin bir süre önce İngiltere'ye yerleştiği konuşuluyordu. İngiltere'nin başkenti Londra'ya giderek buraya 3 çocuğuyla yerleşen ünlü çift, şimdilerde evlerinin dekorasyonuyla ilgileniyor.Bergüzar Korel’den minik kızı Leyla ile eğlenceli paylaşım! 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.