Öne Çıkanlar Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu Londrada Cumhuriyetin Asylum

Londra güvenlik eski ataşesi Turgay Evren, Tuncelili G.D'yi Antalya'da intihardan kurtardı

Londra güvenlik eski ataşesi Turgay Evren emekli olmasına rağmen bir canı kurtarmak için risk alarak ekonomik bunalımda olan Tunceli nüfusuna kayıtlı G.D yanına gelerek intihar vaz gecmesini istemişti.

- Bu haber 454 kez okundu.

Londra güvenlik eski ataşesi Turgay Evren, Tuncelili G.D'yi Antalya'da intihardan kurtardı

Antalya'da motosikleti çalındıktan sonra bunalıma girip köprülü kavşaktaki üst geçitte "Kimseye arkamızı dönemiyoruz artık" diyen şahıs, toplanan kalabalığa arkasını dönük bir şekilde intihara teşebbüs etti. Olay anlarını 7'den 70'e tüm vatandaşlar cep telefonuyla canlı yayınlarken, şahıs 1 saatlik çalışmayla ikna edildi.Muratpaşa ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Gazi Bulvarı üzerindeki köprülü kavşağın araç üst geçidinde yaşanan olayda motosikleti çalınan ve ardından bunalıma giren G.D. (38) üst geçitteki demir korkuluklara çıkarak intihara teşebbüs etti. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesinin ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavşağın yan yolundaki trafik akımı kesilirken, itfaiye ekipleri de önlem amaçlı şişme branda açtı.

Londra güvenlik eski ataşesi Turgay Evren emekli olmasına rağmen bir canı kurtarmak için risk alarak  ekonomik bunalımda olan Tunceli nüfusa kayıtlı  G.D yanına gelerek intihar vaz gecmesini istemişti. Antalya büyük Şehir Belediye başkanı Muhittin Böcek ile telefonla görüştürülüp destek sözü alınması neticesinde intiharda vazgeçirtirildi. 

Başta Büyükşehir belediye baskanına ve Güvenlik Eski Ataşesi Turgay Evren'e bir canı yaşatmak için verdikleri mücadeleden dolayı Londralı Türk Toplumu olarak teşekkür ederiz.  (kahramanlık hikayelerini Avrupalılardan mı duyacağız. Ülkemizde de duyarlı güzel insanlar vardır. Anadolumuz güzel insanlar ile daima var olacaktır. 

Ne olmuştu


Polislerin ikna çabalarına karşılık vermeyen G.D., motosikletinin çalındığını ve kendisiyle ilgilenilmediğini ileri sürerek, "Sabah motorum çalındı, memurları arıyorum gelen olmadı. Artık arkamızı dönemiyoruz, böyle yürümeye başladık" dedi.'Kimseye arkamızı dönemiyoruz' deyip herkese arkasını dönerek intihara teşebbüs ettiÇEVREDEKİLERİN VURDUMDUYMAZLIĞI PES DEDİRTTİ
G.D'yi ikna çabaları sürerken, kaldırımda ve refüjlerde toplanan kalabalık cep telefonlarıyla naklen yayın yaptı. Canlı yayın yapanlar arasında her yaştan kadını ve erkeğin olması dikkat çekti. Bazı gençler ise intihar teşebbüs alanını manzara yapıp selfie çekti, çektiği fotoğrafı da yüzü gülerek inceledi.'Kimseye arkamızı dönemiyoruz' deyip herkese arkasını dönerek intihara teşebbüs ettiTELEFONLA GÖRÜŞÜP İKNA OLDUTüm bunlar sürerken, G.D.'nin yanına gelen emekli polis memuru Turgay Evren, genci telefonda birileriyle görüştürdü ve ikna etti. G.D., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.Londra eski güvenlik ataşesi Turgay Evren emekli olmasına rağmen bir Canı kurtarmak için risk alarak  ekonomik bunalımda olan Tunceli nüf kayıtlı  G D yanına gelerek intihar vaz gecmesini istemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.