Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

Londra Kent ve Essex Polisi'nden Başkomiser Rob Kirby ünlü DJ Koray'ın öldürüldüğünü açıkladı

Kral Fm Londra'nın sahibi DJ Koray, yanındaki Türkiye'den misafir gelen kız arkadaşı ile 3 gündür kayıptı.Londra Kent ve Essex Polisi'nden Başkomiser Rob Kirby açıkladı

- Bu haber 434 kez okundu.

Londra Kent ve Essex Polisi'nden Başkomiser Rob Kirby ünlü DJ Koray'ın öldürüldüğünü açıkladı

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-ÖZEL HABER-Kral Fm Londra'nın sahibi DJ Koray, yanındaki Türkiye'den misafir gelen kız arkadaşı ile 3 gündür kayıptı. Tüm Londra Koray ve kız arkadaşının bulunması için çağrıda bulundu. Londra polisi referasn numarası oluşturarak bilgi toplamaya Koray'ı bulmaya çalıştı. En son 3 gün önce Kuzey Londra Angel'da bir restaurantta yemek yiyen DJ Koray ve kız arkadaşı yemek sonrası evlerine gitmişti. Takip edildiği açıklananan DJ Koray ve Kız arkadaşı evlerinin önüne gelen bir van içine konularak kaçırıldı ve o andan itibaren bulunamadı. Türkiye'nin ünlü bir ailesine mensup kız arkadaşının bulunması için kırmızı bülten çıkarıldığı aktarıldı.

İngiliz vatandaşı olan Mehmet Koray Alpergin, 43 yaşındaydı. Kuzey Londra'da ikamet ediyordu. Kral Fm Londra'nın sahibiydi. Londra Türk Toplumu tarafından sevilen bir sima olan merhum Dj Koray gülen yüzü ve yardımseverliği ile tanınıyordu. İngiltere'nin başkenti Londra'da polis, Kral FM Londra sahibi sevilen DJ Koray'ın öldürüldüğünü açıkladı. Kız arkadaşının durumu açıklandı. ÖZEL HABER

İNGİLİZ POLİSİ AÇIKLADI

Loughton: Ceset keşfine ilişkin soruşturma Met'e geçti. Loughton'da ormanlık alanda ceset bulundu. Adamın ölümü şüpheli görülüyor. Dedektifler, dün sabah (15 Ekim Cumartesi) Loughton'daki ormanlık alanda bir erkek cesedinin bulunmasıyla ilgili soruşturmalarında iyi ilerleme kaydettiler.Keşif, saat 11.55 civarında Oakwood Hill Sanayi Bölgesi yakınında yapıldı.Adamın ölümü şüphe olarak görülüyor ve memurlar ölüme yol açan koşulları belirlemek için çalışıyorlar.Soruşturmalarımıza göre, Met Polisinin sorumlu olduğu bölgede öldüğüne inanıyoruz.Bu nedenle, adamın ölümüyle ilgili soruşturma resmen onlara devredildi.

Kent ve Essex Ağır Suçlar Müdürlüğü'nden Dedektif Başkomiser Rob Kirby şunları söyledi:

"Met Polisi şimdi bu soruşturmaya öncülük edecek, ancak onları desteklemeye devam edeceğiz."Olay yerinde incelemeler devam ederken, bölgede yollar trafiğe kapatılacak."Oakwood Hill'in bir kısmı araştırmalarımızın devam etmesine izin vermek için kapatıldı. Sanayi bölgesine Chigwell Lane üzerinden erişim yoktur, ancak Roding Yolu üzerinden erişilebilir.“Bunun hafta sonu boyunca önemli bir etki yaratacağına inanmasak da, sanayi bölgesi yeniden faaliyete geçtiğinden önümüzdeki hafta başında aksamalara neden olabilir."Yönlendirmeler yapılacak ve biz olay yerinde araştırmalarımızı yürütürken gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz."

Ceset, Loughton kordonunun masaüstündeki ormanlık alanda bulundu


Ormanlık alanda erkek cesedi bulundu

Memurlar, Loughton'daki ormanlık alanda bir erkek cesedinin bulunmasının ardından soruşturma başlattı.Bugün (15 Ekim Cumartesi) saat 11.55 sularında Oakwood Hill Sanayi Sitesi'ne yakın bir arazide bulunan bir adamın esenliği için kaygılanmak üzere çağrıldık.Ne yazık ki, olay yerinde öldüğü açıklandı ve ölümünü şüpheli buluyoruz.

Kent ve Essex Ağır Suçlar Müdürlüğü'nden Dedektif Başkomiser Rob Kirby şunları söyledi:

"Gün boyunca soruşturmalar yürüttük ve bunlara dayanarak bu adamın ölümünün şüpheli olduğuna inanıyoruz."Uzman dedektiflerden oluşan bir ekip ve personel, ölümüyle ilgili koşulları belirlemek için 24 saat çalışıyor ve bir şey gören veya duyan herkesin öne çıkmasına ihtiyacımız var."Özellikle dün gece geç saatlerde veya bugünün erken saatlerinde bir araç veya şüpheli bir hareket görenlerin bizimle iletişime geçmesine ihtiyacım var."

Yol kapatmalar yapılıyor

Det Supt Kirby, şu anda yolların kapatıldığını ekledi:

Bu olayla ilgili herhangi bir bilginiz, CCTV, araç kamerası veya başka bir görüntünüz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.Lütfen 15 Ekim 513 olayını alıntılayın.Web sitemizde bir rapor göndererek veya Pazartesi'den Cuma'ya (resmi tatiller hariç) 10:00 - 21:00 saatleri arasında sunulan çevrimiçi Canlı Sohbet hizmetimizi kullanarak bize bildirebilirsiniz.Web sitesi raporlama hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.essex.police.uk/digital101 adresini ziyaret edin.

Alternatif olarak bizi 101 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Acil bir durumda her zaman 999'u arayın.

İsimsiz bir bildirimde bulunmak isterseniz, web sitesini ziyaret ederek veya 0800 555 111 numaralı telefonu arayarak bağımsız yardım kuruluşu @Crimestoppers ile iletişime geçebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.