Öne Çıkanlar Bahattin Gemici Numberone TV Southampton FCnin Nazlı Tosunoğl Yarışması İngiliz turizm İngiltere Türk Toplumu Futbol SHAME Konkurt Pop müziğin Yeşilçamın Nurşani Mark Eliyahu londra Londra Kıbrıs Türk Kültür Japon modacı Kenzo Birleşmiş Milletler Yaratıcı Şehirler Ağı UCCN GASTRONOMİ FESTİVALİ

Londra Newington Green’de Not Just Jazz on the Green Festivali  

Local & Live in Hackney ve Newington Green Action Group işbirliğinde Newington Green N16'da 16 Temmuz  tarihinde Not Just Jazz on the Green Festivali düzenlenecek.   

- Bu haber 609 kez okundu.

Londra Newington Green’de Not Just Jazz on the Green Festivali  

Newington Green, N19 9PX adresinde 16 Temmuz Cumartesi günü 12:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Not Just Jazz on the Green Festivali, bu yıl The DK Collective, Maiuko Quintet, The Ukelele Ska Collective ve JORO’nun canlı müzik performanslarına ev sahipliği yapacak. Aileler için müzik ve eğlence dolu ücretsiz olan bu yaz festivali kapsamında çocuk alanı ve çeşitli standlar yerini alacak.   Hackney'in zengin geleneklerinden gelen müzisyenleri destekleyen küçük bir yerel müzisyenler  grubu olan Local & Live in Hackney projesi adına gazetemize konuşan Penny Waterhouse, "Dileğimiz insanları müzikle buluşturmak. Müzik bize ortak insanlığımızı hatırlatıyor. Komşu olduğumuzu... Kârla değil, insanlarla ve birlikte yaratabileceğimiz haz ve dayanışmayla motive oluyoruz - özellikle müzik aracılığıyla. Şimdiye kadar Festival gruplarının yanı sıra Senegalli, Türk, Kürt ve Yunan geleneklerinden müzik performanslarına platformlar sunduk. Hackney Belediyesi'nin etkinliklerimizi yürütme ve tanıtma konusundaki desteği için minnettarız. Bizi takip etmeye devam edin, harika konserler ve etkinlikler geliyoruz" dedi.  
 
Sahne alacak müzisyenler 

The DK Collective, Balkanlar ve Akdeniz'in halk müziğinden eşsiz örnekler sunarak dünya dans müziğine yeni bir soluk getiriyor. 
 
Maiuko Quintet, Mozambikli bir şarkıcı-söz yazarıdır. Buğulu ve güçlü bir sese sahip olan Maiuko, caz, Afro-Blues, Afrika esintili ritimler ve Portekiz melodilerini zamansız bir müzik dilinde harmanlıyor. 
 
The Ukelele Ska Collective: "Ukuleleleri seviyoruz. Jamaika ska müziğini de seviyoruz. Bu yüzden ukulele ile akılda kalıcı, eğlenceli ska müziği çalıyoruz. Sizi gülümseteceğiz, dans ettireceğiz ve hepimiz eğleneceğiz. Sloganımız: Eğlenin!" 
 
JORO, afrobeat ve groove müziğe olan aşklarını paylaşmak için bir araya gelmiş bir afrobeat grubu. Grubun caz, hip hop ve rock'taki geçmiş müzikal deneyimleri müziklerine yansıyor ve geleneksel afrobeat tınısına benzersiz bir yorum getiriyor. 
  
 Daha fazla bilgi: https://newingtongreen.org/jazz 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.