Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran

Londra’da Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerini ağırlayacak

Türkiye ekonomisine yön veren temsilciler, dünyada pazar payını arttırmak, kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşmak ve AR-GE konumlandırmasının önemini vurgulamak amacıyla Londra'da buluşuyor

- Bu haber 373 kez okundu.

Londra’da Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerini ağırlayacak

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Daha önce İstanbul, Brüksel, Frankfurt, Saraybosna, Belgrad ,Paris ,Amsterdam gibi başkentlerde gerçekleşen 16.Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi ; 18 Aralık’da Dünya’nın en önemli iş merkezlerin biri olan  Londra’da,  sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerini ağırlayacak.Türkiye ekonomisine yön veren temsilciler, dünyada pazar payını arttırmak, kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşmak ve AR-GE konumlandırmasının önemini vurgulamak amacıyla Londra'da buluşuyor.17 – 19 Aralık 2021 tarihlerinde Lonrada'da, imalat ve hizmet sektöründe inovasyona yönelik çalışmalarıyla örnek teşkil eden Türkiye'deki ve Avrupadaki iş dünyasının örnek isimleri deneyimlerini paylaşmak üzere bir araya geliyor.

Lobin International tarafından gerçekleştirilen 16th International Quality Summit, kalite bilincini geliştirmek ve markalar için geleceğin habercisi olan AR-GE'nin önemini konuşmak için

Londra'da toplanıyor.

Lobin International tarafından organize edilen zirve ; Türkiye'nin önde gelen sanayici ve iş adamlarının, bilgi, birikim ve deneyimlerini aktarmasına fırsat veren etkinlikler, devlet ve özel sektör temsilcilerinin yanı sıra STK'lar ve bürokrasinin katılımıyla gerçekleştiriyor.

Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu 

Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu,  35 yılı aşkın bir süredir kalite zirvesi düzenlediklerini söyleyerek şöyle konuştu: "İş ve siyaset dünyasının talepleri ve beklentileri üzerine yapılan araştırmaları tespit ediyor, ihtiyaçların giderilmesi için işbirliği imkânları arıyor ve düzenlenen sempozyumlarla konusunda uzman kişilerin düşüncelerine başvuruyoruz. 35 senedir kaliteye vurgu yapıyor, ekonomi dünyasının uluslararası arenada buluşmasını sağlıyoruz. Türkiye'nin stratejik ve coğrafi yapısı, yatırımcılara sağlamış olduğu imkânlarla, Dünya'daki pazar payının yükseltilmesine önemli fırsatlar sunuyor. Biz bu fırsatlara dikkat çekiyoruz. Günümüz tam rekabetçi piyasa koşullarında avantaj sağlamak için sadece kalite-maliyet hesapları yetmez. Pazarda kalıcı olabilmek için, AR-GE ekseninde oluşturulacak kalite ve inovasyon yeteneğinin sürdürülebilir olması gerekir. Bu amacı gerçekleştirmek için kalite zirvesi Londra’da gerçekleşiyor.

Türk iş dünyasının dünya pazarlarına yönelik pazarlama stratejileri üretime yönelik girişimleri dünya pazarlarında yer almamıza imkân sağlayan müteşebbis ruhu, rekabet gücümüzü artırmaktadır. Sektör temsilcilerinin farkındalık oluşturan projelerine Lobin International tarafından verilecek sertifika ve ödüller önemli pazarlama avantajı sunmaktadır ve sunmaya devam edecektir."

16th International  European Quality Summit Zirvede

16. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi// 16th International  European Quality Summit Zirvede; AR-GE ve ona bağlı olarak oluşturulacak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendirirken üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir inovasyon arayışlarını Londra'da katılımcılarla paylaşılacaktır. Öncelikli olarak; inovasyon ve fikir yönetimi olmak üzere, iş dönüşümü, operasyonel mükemmellik, ve maliyet yönetimi konularında, Türkiye'nin Avrupa'da iş yapan önemli şirketlerin bizzat uygulayarak kazanılmış oldukları deneyimler paylaşılacaktır.

Bu zirve kalite ve inovasyonda Türkiye'nin geldiği noktayı bir kere daha vurgulaması bakımından büyük önem teşkil etmektedir. Türkiye Tanıtım Standları Katılımcı markalar info stantları ile zirvede yer alacaktır. Karşılıklı görüşme imkânları sunulacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.