Öne Çıkanlar Büyük Anafarta Köyü Köln Goethe Topluluğu Seramik ve Mutfak Eatique Cafe Dünya Kadınlar Günü Mahfuz Ay Londra restoran Ünlü koreograf Düzenli ilişkinin Band of Burns konseri Bodrumda Ortakent Türkçe Emrah Yeşilyurt Aşkın Olayım bilinçlendirme farkındalık Barış Manço Yasak elma retrofütürist Tuğba Yurt

Madonna, dünya turnesine İngiltere'nin Londra kentinde başladı

Turne provasındayken ciddi bakteriyel enfeksiyon geçirerek yoğun bakımda tedavi gören ve ölümden dönen Madonna, ertelediği dünya turnesine dün başladı

- Bu haber 49 kez okundu.

Madonna, dünya turnesine İngiltere'nin Londra kentinde başladı

Madonna ertelenen dünya turnesine başladı: Çocuklarım daima beni kurtarıyor. Turne provasındayken ciddi bakteriyel enfeksiyon geçirerek yoğun bakımda tedavi gören ve ölümden dönen Madonna, ertelediği dünya turnesine dün başladı. Hastalık sürecini anlatan "pop müziğin kraliçesi", "Çocuklarım oradaydı ve çocuklarım her zaman beni kurtarıyor" diye konuştu.Madonna, 15 Temmuz'da başlayacak olan "Celebration" (Kutlama) adlı turnesine kısa bir süre kala ciddi bir bakteriyel enfeksiyon geçirerek yoğun bakımda tedavi görmüştü.Haziran ayındaki dünya turnesi provasının ortasında hastanede tedavi altına alınan Madonna, adeta ölümden döndü. Yoğun bakım sürecinde, sanatçının ailesi durumun çok ciddi olduğunu, günler boyunca onu kaybedeceklerine inandıklarını ve kendilerini en kötü habere hazırladıklarını söylemişti.

64 yaşındaki "pop müziğin kraliçesi" haziran ayının sonunda hastaneden taburcu edildi ve bir süre de evde tedavi görmesinin ardından tamamen iyileşti. Hastalık nedeniyle ertelenen turne için büyük gün geldi. Madonna, düya turnesine cumartesi günü İngiltere'nin Londra kentinde başladı.

Konser esnasında hayranlarıyla hastalık sürecini konuşan Madonna, sahnedeyken ölebileceğini düşündüğü bir zaman olduğunu itiraf etti. Ayrıca sonuçta onu “kurtarmaya” neyin yardımcı olduğunu da anlattı."Başaracağımı düşünmemiştim" diyen Madonna, "Hayatımın beş gününü ya da ölümünü unuttum, nerede olduğumu gerçekten bilmiyordum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
MadonnaLondraİngiltere
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.