Öne Çıkanlar ARTEMIS DEFİLESİ Londra Cumhuriyet Rasmus Ankersen Salla Salla MI VOZ Alevi Festivali Julia Seibert KKTCnin yerli otomobili GÜNSEL Christian Wakeford Mixed art performersism Ünlü astrolog Bozcaada Yağmur Akdağ UYUŞTURUCUYA HAYIR İngilterede İngilterede sokaklardaki Londra kapandı TFF piyanist İdil Atlıer Antalya Altın Portakal Film Festivali jurisi

Madonna önce yoğun bakıma kaldırıldı ardından taburcu edildi

ABD medyası, Madonna'nın tedavilere yanıt vermemesi üzerine New York'ta hastaneye kaldırıldığını bildirmişti.Önce yoğun bakıma kaldırıldı ardından taburcu edildi

- Bu haber 93 kez okundu.

Madonna önce yoğun bakıma kaldırıldı ardından taburcu edildi

Ciddi bir bakteriyel enfeksiyona yakalandıktan sonra yoğun bakıma kaldırılan ve 15 Temmuz'da başlaması beklenen dünya turnesi ertelenen Madonna, hastaneden taburcu oldu. Sanatçının tedavisine evinde devam edilecek.ABD medyası, Madonna'nın tedavilere yanıt vermemesi üzerine New York'ta hastaneye kaldırıldığını bildirmişti.64 yaşındaki Madonna'nın menajeri Guy Oseary, sanatçının hafta sonu hastalandığını ve birkaç gün yoğun bakımda kaldığını, yakında tamamen iyileşmesinin beklendiğini söyledi.

Madonna'nın dünya turu 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlayacak ve 6 Temmuz'da Londra'da sona erecekti.

Ünlü sanatçı, dünya çapında tanınmasını sağlayan singleı Holiday'in piyasaya çıkmasının 40. yılında, uzun süre sonra ilk kez stadyumlarda konser vermeyi ve Into The Groove, Like A Prayer, Vogue, Hung Up, Like a Virgin, Material Girl gibi en sevilen şarkılarını seslendirmeyi umuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.