Öne Çıkanlar Drake Ronaldo Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye Heathrowda ingiltere evsizleri Homeless evsizleri İngilterede hükümet Trabzonda yaşanan olaylar Ali Koç Minnettarım Elnar Xelilov

Salih Korkut Peker, Tolga Zafer Özdemir ve Ahmet K Bilgiç Londra konseri

Salih Korkut Peker, Tolga Zafer Özdemir ve özel konuk vokalist Ahmet K Bilgiç'in eşsiz yeteneklerini büyüleyici bir performansta buluşturan “2+1: Sounds from the Bridge” ile büyüleyici bir geceye hazır olun.

- Bu haber 150 kez okundu.

Salih Korkut Peker, Tolga Zafer Özdemir ve Ahmet K Bilgiç Londra konseri

Köprüden Gelen Sesler. Anadolu ve dünya müziğini doğaçlama unsurlarla harmanlayarak, türler ve kültürler arasında köprü kuran bir müzik yolculuğu için bize katılın.Turquazz Culture'ın sunduğu bu unutulmaz gece, db Music Stoke Newington'da gerçekleşecek. Kapılar 19:30'da açılacak ve performans 20:00'de başlayacak. “2+1: Sounds from the Bridge”in büyüsüne tanık olma ve kendinizi müzikal yaratıcılık ve kültürel bağlantı dünyasına kaptırma şansınızı kaçırmayın.Salih Korkut Peker, perdesiz gitar, cümbüş ve diğer telli çalgılarla yaptığı çalışmalarla tanınan yetenekli bir müzisyendir. 1998 yılında başlayan profesyonel müzik kariyeri ile Peker, çeşitli tarzlarda ve çok sayıda grupla sahne aldı. Müzikal yolculuğu, önemli müzisyenlerle çalışmak ve önemli projelerde yer almaktan oluşuyor. Peker bugün Anadolu müziğine yenilikçi enstrüman ve besteleriyle katkıda bulunuyor.Tolga Zafer Özdemir (Keys), çeşitli prestijli üniversitelerde müzik teorisi ve kompozisyon eğitimi almış yetenekli bir besteci ve piyanisttir. Özdemir'in besteleri oda müziğinden senfoni orkestrası eserlerine kadar uzanıyor ve beş kıtada icra ediliyor. Müziği aracılığıyla farklı kültürleri birbirine bağlama konusundaki eşsiz yeteneği, küresel bir müzikal diyalog yaratma konusundaki yeteneğini ve tutkusunu sergiliyor.

Özel Konuk: Ahmet K Bilgiç (Vokal), Londra ve İstanbul, Türkiye'de yaşayan ödüllü bir besteci, yapımcı ve icracıdır. Gevende grubunun sesi ve gitaristi, LU Records'un kurucusu olan Bilgiç, müziğe olan tutkusunu paylaşarak dünyayı gezdi. Filmler ve reklamlar için yaptığı besteler, çok yönlü ve yetenekli bir müzisyen olarak ününü pekiştirerek eleştirel beğeni topladı.

BU ARKADAŞLARI KAÇIRMAYIN!
5 Mayıs Cuma saat 19:30'da Stoke Newington'da

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.