Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

Sefo ve Aerro'dan Gitti isimli şarkı soğuk kış günlerinde yazı aratmayacak

Bilmem Mi? isimli Reggaeton tarzı şarkısıyla geniş kitlelere ulaşan Sefo, Aerro ile hız kesmeden devam ediyor.

- Bu haber 158 kez okundu.

Sefo ve Aerro'dan Gitti isimli şarkı soğuk kış günlerinde yazı aratmayacak

SEFO VE AERROGİTTİ” İLE GELDİ! Bilmem Mi? isimli Reggaeton tarzı şarkısıyla geniş kitlelere ulaşan Sefo, Aerro ile hız kesmeden devam ediyor.Sözleri Sefo’ya, müziği Sefo ve Aerro’ya ait “Gitti” isimli şarkı, soğuk kış günlerinde yazı aratmayacak gibi duruyor.Latin soundlarıyla müzikseverlerin kanını kaynatacak şarkı için çekilen klibin yönetmen koltuğunda İsmail Sabotic oturuyor. Klipte cast olarak kullanılan tavuk, şeker dükkânı gibi detaylar ise yüzlerde tebessüme sebep oluyor.Şarkının mixini Aerro, mastering çalışmasını ise Gkg Mastering üstleniyor. Caner Güneysu gitar, Enes Dalkıran ise brass ile harikalar yaratıyor.Ve dikkat! Birlikte harika işlere imza atan Sefo ve Aerro ikilisinin yeni şarkısı, 3TR6AP2 & El Turco Records ortak yapımıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı. Kaçırmayın!

Anahtar Kelimeler:
SefoAerroGittiSefa Gitti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.