Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Barok Müzikten Türk Müziğine Priyanka Chopra

Sefo, yeni şarkısı Söyle Neydi Bu ile müzikseverlerle buluştu

Sefo, yeni şarkısı "Söyle Neydi Bu"yu müzikseverlerle buluşturdu. Sözleri ve müziği Sefo'ya ait olan şarkının düzenlemesi ve mix işlemleri Aerro tarafından gerçekleştirildi.

- Bu haber 173 kez okundu.

Sefo, yeni şarkısı Söyle Neydi Bu ile müzikseverlerle buluştu

Türkçe rap sahnesinin sevilen isimlerinden Sefo, yeni şarkısı "Söyle Neydi Bu"yu müzikseverlerle buluşturdu. Sözleri ve müziği Sefo'ya ait olan şarkının düzenlemesi ve mix işlemleri Aerro tarafından gerçekleştirildi. Mastering işlemi ise Gkg Mastering tarafından yapıldı."Söyle Neydi Bu" isimli şarkı, Sefo'nun son dönemde çıkardığı diğer çalışmaları gibi birçok müziksever tarafından merakla bekleniyordu. Sefo, şarkısında kendine has üslubuyla bir kez daha dinleyicilerine kendisini hissettiriyor.El Turco Records stüdyosunda kaydedilen şarkı, Türkçe rap müzikseverlerinin beğenisine sunuldu. Sefo, şarkısının yayınlanmasıyla ilgili olarak, "Uzun zamandır üzerinde çalıştığım şarkımı müzikseverlerin beğenisine sunmanın heyecanını yaşıyorum. Umarım dinleyicilerimiz şarkımızı seveceklerdir." şeklinde konuştu.Sefo, "Söyle Neydi Bu" şarkısıyla bir kez daha Türkçe rap sahnesinde kendini gösterirken, dinleyicilerini de kendisine hayran bırakacak gibi görünüyor. "Söyle Neydi Bu" video klibiyle Sefo'nun resmi youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.