Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran

Serdar Ortaç röportaj yapayım derken dertleşti

Magazin ve cemiyet dünyasının gözde dergisi İstanbul Daysguide son sayırında Serdar Ortaç’I kapak yaparken, Süha Baki röportajıyla beğeni topladı.

- Bu haber 95 kez okundu.

Serdar Ortaç röportaj yapayım derken dertleşti

SERDAR ORTAÇ HEP AYNI. Magazin ve cemiyet dünyasının gözde dergisi İstanbul Daysguide son sayırında Serdar Ortaç’I kapak yaparken, Süha Baki röportajıyla beğeni topladı. Serdar Ortaç samimiyeti röportaj olmaktan uzaklaştırıp bir dertleşme sohbetine dönüşünce başarılı kalem Suha Baki’de dert ortağının konuşmalarını olduğu gibi yayınladı. Müzik dünyasına girdiği günden beri değişmeyen usta sanatçı Serdar Ortaç, olgunluk dönemini yaşadığını ifade ederken, mesajını soran usta gazeteci Suha Baki’ye “Sevin, sevilin, sahip olduklarınıza şükredin, merhamet edin, paylaşın, dinleyin, empati yapın, anlamaya çalışın, sizden küçüğe de, büyüğü de saygı ve sevgiyle yaklaşın, her canlıyı sevin ve elinizden geldiğince yardım edin. Son olarak da hayallerinizin peşinden mutlaka gidin, bunlar ıyaparken de, MESAFE’nizi koruyarak, sağlınıza çok dikkat edin… Sevgiyle ve müzikle kalın.” Mesajını Verdi. Serdar Ortaç hep aynı… ( SELÇUK AKA ) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.