Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu

SERKAN VE GÖKHAN DUMAN YILLAR SONRA ÇAĞLA ŞİKEL’E GELİNLİK GİYDİRİYOR

İzmir'de 16-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek IF Wedding Fashion Show ünlü mankenleri bir araya getirecek.

- Bu haber 150 kez okundu.

SERKAN VE GÖKHAN DUMAN YILLAR SONRA ÇAĞLA ŞİKEL’E GELİNLİK GİYDİRİYOR

Türkiye'nin en seçkin gelinlik, abiye ve damatlık firmalarının buluşacağı IF Wedding Fashion Show'a yaptıkları defilelerle moda dünyasında adından söz ettiren ünlü koreograflar Serkan ve Gökhan Duman damga vuracak.Çağla Şikel'in yıllar sonra podyumda olacağı; aynı zamanda Özge Ulusoy, Tülin Şahin, Günay Musayeva, Şevval Şahin ve Wilma Elles gibi modellerin de podyuma çıkacağı İzmir'deki defilelerin tüm sahne tasarımlarını ve koreografilerini üstlenecek olan Duman Kardeşler, "Moda ve sanatın bir araya geleceği harika bir organizasyon olacak" müjdesini verdi.

Başarılı koreograflar Serkan ve Gökhan Duman yaptıkları açıklamada, "Duman Ajans olarak 50 kişilik ekibimle yaklaşık 6 aydır bu defileler için çalışıyoruz. Neticede bir moda organizasyonu olacak ama katılımcılara defileden çok bir sanat gösterisi izletmeyi amaçlıyoruz" dedi.

İzmir'deki defilelerde sezonun en yeni gelinlik modelleri görücüye çıkarken Çağla Şikel'in de yıllar sonra gelinlikle podyumda olacak olması heyecan yarattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.