Öne Çıkanlar Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Aleyna Tilki ilk albümünün de müjdesini verdi Kalbin Aksın Filistin destekçisi Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Taner Ölmez Enfield ve Southwark Prens Philip Mountbatten Resim Yarışması Konkurt Müjde Ar MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir

Sibel Tüzün Birleşik Krallık'ta Türk Pop Müziği dinleyicilerini coşturdu

Sibel Tüzün, Mayıs ayında verdiği konserlerle Birleşik Krallık'taki Türk Pop Müziği dinleyicilerini coşturdu.

- Bu haber 319 kez okundu.

Sibel Tüzün Birleşik Krallık'ta Türk Pop Müziği dinleyicilerini coşturdu

Başarılı sahne performanslarıyla Türkiye'nin en aranılan sanatçılarından Sibel Tüzün, Mayıs ayında verdiği konserlerle Birleşik Krallık'taki Türk Pop Müziği dinleyicilerini coşturdu. TAKK Ltd. Sponsorluğunda Oxford'da ilk defa sahne alan Sibel Tüzün , Etçi Mehmet, Chic2Chic, İstanbul Grill Cheadle, Sultanahmet  Köftecisi (Grill), TNR Ltd, Aydın Insurance ve Venus Foods Sponsorluğunda Manchester Academy'de ikinci kez Manchester’lılarla buluştu.Sahne çalışmalarının yanı sıra, Anka Home Furniture sponsonsorluğunda hafta içi her gün 12:00- 14:00 saatlerinde Kral Radyo Londra’da hazırlayıp sunduğu Sibel Tüzün’le Ses Ver Londra! programınının ikinci sezonunu başarıyla sürdüren Sibel Tüzün’ün konserlerinin medya sponsorluğunu da Kral Radyo Londra üstleniyor.Sesi, sahne hakimiyeti, şarkıları, esprileri ve sempatik kişiliğiyle İngiltere'de yaşayan gurbetçilerimizin gönüllerinde taht kuran Sibel Tüzün, yüzlerce dinleyiciyle beraber saatlerce şarkılar söyledi, eğlendi, coştu, coşturdu.Gördüğü sevgi ve ilgiden mutluluk duyan sanatçı, "Bu konserler daha ilk adımlar, başlangıç... Eğlenceli, renkli, sıcak ve çarpıcı modern müzik kültürümüzü tüm İngiltere'yle paylaşmaya devam edeceğiz. Burada büyüyen 14 yaşındaki bir evladımızın 1995 yılında yazılmış Kaçın Kurrası'nı ezbere söylediğini görebilmek paha biçilmez. Çok mutluyum. " diyerek duygularını paylaştı.

LONDRA BÜYÜKELÇİSİ ÜMİT YALÇIN VE MANCHESTER BAŞKONSOLOSU ONUR SAYIN' DAN DESTEK

Londra Büyükelçilik çalışanlarının da izleyiciler arasında olduğu Oxford konseri öncesinde Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, Sibel Tüzün'e başarı dileklerini iletti. Manchester'da ise Manchester başkonsolosu Onur Sayın tarafından konser alanında çiçeklerle karşılanan Sibel Tüzün, başkonsolosla birlikte keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.Manchester’a ilk adım atan büyük isim olarak, yeni projelerin de önünü açmış olan sanatçı, ardından kendisini Berna Laçin ve Demet Sağıroğlu’nun da izleyeceği müjdesini seyircisiyle paylaştı. Sahne çalışmalarına Haziran ve Temmuz aylarında Türkiye'de devam edecek olan sanatçı Eylül ayı itibariyle Birleşik Krallık konserlerine yeniden ağırlık verecek. Hazırlıkları süren Brighton, Edinburgh ve Londra konserlerinin dışında Türkiye kökenli dinleyicilerin yoğun olarak yaşadığı Liverpool, Sheffield ve birçok farklı şehirden de konser teklifleri alan Sibel Tüzün, 2022 sonbaharında Avrupa konserlerine de başlamayı planlıyor.

SOSYAL MEDYA DA COŞTU!

Oxford ve Manchester konserleri sonrasında çok sayıda dinleyicinin sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. 

“Well done Sibel Tuzun  on a fabulous gig last night! You and your band were amazing.”
Karen 
Bravo Sibel Tuzun bu harika konser için dün gece. Sen ve ekibin muhteşemdiniz. 
Karen 

 “Thanks for a great night Sibel Tüzün “
Teşekkürler bu harika gece için Sibel Tüzün. 
Louise 

“Brillant night, loved it”
Göz kamaştırıcı bir geceydi, bayıldım. 
Margaret

Manchester’dan Sibel Tüzün geçti hep birlikte 90’ları andık.
İsmail 

Ve tanrı Sibel Tüzün’ü yarattı.  Gençliğimden beri sesine, duruşuna, yorumuna aşık olduğum sanatçı ve şükürler olsun ki aynı ülkede nefes alıyoruz, bu harika bir duygu. Harika bir gece yaşattı, sesi ile, sahnesi ile, samimiyeti ve içtenliğiyle bir kez daha kendisine hayran kaldım, iyi ki geldi iyi ki var. Hep var olsun böyle güzel sesler böyle güzel sanatçılar.
Zahide

Bir insanın üstün yeteneğini fark edip bunu bir de meslek yapmış insanlara hayranlığım büyük, taktir analarının ak sütü gibi helaldir. Dün gece yine sahnede harikalar diyarında gezdirdi bizleri, sağ olsun.
Hülya 

Oxford’da ilk kez konserine katıldım. Sayesinde kurtlarımızı döktük. Müthiş bir sahne performansı ve pozitif enerjisini izleyenlere geçiriyor. Tatlı, esprili, naturel bir insan.
Mehtap 

İyi ki geldiniz Oxford’u şenlendirdiniz, unutulmaz bir 2 saat geçirdik müzikle ve sevgiyle.
Gökhan

Muhteşemdi 
Gonca 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.