Öne Çıkanlar Cem Yılmaz şarkı söylemek Sagopa Dortmund TC Büyükelçisi pazder Şeyma Subaşı Halloween kostumu Coskun Sabah Berkay Şahin İbrahim Tatlıses fulin şarkı Fatih Urek Yıldız Tilbe UMHD Sosyal Çalışmalar Kurulu Başkanı Sümeyye Nur Düzcan Şanlıurfa inci avcılığı Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş uluslararası opera ve bale festivali Esra Balamir

Sibel Tüzün, Londra Richmond'da depremzedeler için söyledi

İngiltere’nin başkenti Londra’da, Richmond Belediyesi’nin düzenlediği Sanat ve Fikirler Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Sibel Tüzün, dinleyicileri coşturdu.

- Bu haber 115 kez okundu.

Sibel Tüzün, Londra Richmond'da depremzedeler için söyledi

AVRUPA AJANSI (AVA)- Richmond Belediyesi’nin düzenlediği Sanat ve Fikirler Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Sibel Tüzün, dinleyicileri coşturdu.
Gelirleri Türkiye Mozaik Vakfı’nın Kahramanmaraş Deprem Yardım Fonu’na aktarılan konserde, Sibel Tüzün Türk ve İngiliz Pop kültürünün unutulmayan şarkılarını seslendirdi. 90 dakika planlanan konser izleyicilerin yoğun ilgisiyle 2 saatlik bir müzik şölenine dönüştü.  Sahnede the Beatles, Led Zeppelin, Rolling Stones, Elton John, George Michael ve Sting gibi dünyaca ünlü İngiliz müzisyenlerin şarkılarıyla Kayahan, Bülent Ortaçgil, Sezen Aksu, Barış Manço ve Cem Karaca gibi efsane Türk bestecilerin şarkılarına yer veren Sibel Tüzün dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

KIZIYLA BERABER SAHNE ALDI


Sibel Tüzün’ün Londra’da müzik okuyan kızı Elaya Güven konserde annesine vokallerde eşlik etti.  Konserin en duygusal anlarından biri olan Sibel Tüzün’ün kızıyla yaptığı düet izleyicilerden dakikalarca alkış aldı.

GELİRLER DEPREM BÖLGESİNE


Konser öncesinde Richmond bölgesinde yaşayan ailelerin kurduğu Give from Heart yardım topluluğunun programa özel olarak hazırladıkları Türk yemekleri standında yapılan satışlardan elde edilen gelirler Türkiye Mozaik Vakfı Kahramanmaraş Deprem Yardım Fonu’na aktarıldı.


TEBRİK YAĞMURU


Konser sonrası Richmond Belediyesi yetkilileri ve Londra’da aktif çalışmalarıyla dikkat çeken Türk politikacılardan Chingford Belediye Meclis üyesi Clllr. Şazimet Palta İmre’ nin de aralarında olduğu dinleyicilerle sohbet edip tebriklerini kabul eden Sibel Tüzün, Türk ve İngiliz kültürlerini birleştirdiği projelerine devam edeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.