Öne Çıkanlar Ebru Sefo Alexina Graham Leyla ile Mecnun Hatice Seramik ve Mutfak Turner Ödülü ingiltere Turner Ödülü ingiltere silah ruhsatı Züccaciye Xiamoi SU7 araba Bahattin Gemici Northern Line Sinek Lokanta Seher ile Ali tiyatro oyunu 2024 Oscar Ödüllerinde kazananların tam listesi sevgi bağı hormonu beden ve ruh Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Kate Winslet Titanic

TTFF başkanı İrfan Davulcular'dan Londra Ali Riza Değirmencioğlu Türk okuluna ziyaret

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular, Londra'daki Türk okullarını ziyaret etmeye devam ediyor.

- Bu haber 90 kez okundu.

TTFF başkanı İrfan Davulcular'dan Londra Ali Riza Değirmencioğlu Türk okuluna ziyaret

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE-İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı  İrfan Davulcular, Londra'daki Türk okullarını ziyaret etmeye devam ediyor. TTFF başkanı İrfan Davulcular,  Londra Ali Riza Değirmencioğlu Türk okuluna ziyaret etti. İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyon Baskanı İrfan Davulcular geçen 3 şubatta  Ali Riza Değirmencioğlu Türk okulumuzu ziyarette bulundu. Okul baṣkanı Sevtap Kemal ve yönetim kurulu ile birlikte önce gençlerimizin futbola olan ilgilerini konuṣtular. Futbol federasyon baṣkanı Davulcular 2024 sezonunda çocuklarımızın giyeceği futbol formalarını takdim etti. Okul baṣkanı Sevtap Kemal ve yönetim kurulu Ali Riza Değirmencioğlu 2024 sezonunda yapacağı balonun toplantısında federasyon baṣkanıda yer aldı. Ali Riza Değirmencioğlu 26 Nisan 2024 tarihinde okulun yararına yapılacak balonun görev dagılımını gerçekleṣtirdi.

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı  İrfan Davulcular yönetim kurulu adına, "Türk Toplumu Futbol Federasyonu olarak okullarımızın yanında olacağız" dedi.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.