Öne Çıkanlar Heathrowda Wimbledon Mixedartperformersism Arabesk londra Super Bowl Rihanna GençFest Ivana Sert gelinlikte SGDD İngiltere bayram İngiltere parlementosunda SÖYLEME Bahattin Gemici Youtube ve Apple Music Kate Winslet Titanic Londra Türk okuluna TTFF başkanı İrfan Davulcular Birleşik Krallık Azerbaycan toplumu Yataş Bedding

Brüksel'de eski garaj müze oldu

- Görsel sanat eserlerinden çeşitli tasarımlara kadar birçok eserin sergilendiği Centre Pompidou adlı müze, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı

- Bu haber 232 kez okundu.

Brüksel'de eski garaj müze oldu

BRÜKSEL (AA) - Belçika'nın başkenti Brüksel'de eski Citroen garajına kurulan Çağdaş Sanatlar Müzesi kapılarını ziyaretçilere açtı.

Görsel sanat eserlerinden çeşitli tasarımlara kadar birçok eserin sergilendiği Centre Pompidou adlı müze, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Endüstriyel amaçla 1930'larda inşa edilen ve eskiden Citroen garajı olarak kullanılan bina, 10 Haziran 2019'a kadar müze olarak hizmet verecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.