Öne Çıkanlar SÖYLEME Viens Dans Ma Vie G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Resim Yarışması Nurşani İsyan Bayrağı Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Abay Kunanbayoğlu Simay Rasimoğlu Burak Yılmaz Nur Yerlitaş Nihan Akın Apollo Filarmoni Orkestrası Soner Arıca MüzikOnAir Kınay Prouduction Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu piyanist İdil Atlıer Antalya Altın Portakal Film Festivali Şarkıcı Fettah Can

İncek Loft, "İstanbul ve Anadolu Resimleri" sergisine ev sahipliği yapacak

- Türkiye'nin önde gelen ressamlarından Remzi Taşkıran'ın en ünlü 35 tablosunun yer alacağı sergi, 11 Mayıs ile 14 Haziran arasında ziyaret edilebilecek

- Bu haber 187 kez okundu.

İncek Loft,

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin önde gelen ressamlarından Remzi Taşkıran'ın en ünlü 35 tablosu 11 Mayıs-14 Haziran döneminde "İstanbul ve Anadolu Resimleri" adıyla İncek Loft Art Gallery'de sergilenecek.

Akfen İnşaat açıklamasına göre, Ankara'da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde RC Art iş birliğiyle açılan "İncek Loft Art Gallery by RC" sanat galerisi "İstanbul ve Anadolu Resimleri" sergisine ev sahipliği yapacak.

Remzi Taşkıran'ın en ünlü 35 tablosunun yer alacağı sergi, 11 Mayıs ile 14 Haziran arasında ziyaret edilebilecek.

Tüm sanatseverlerin davetli olduğu serginin açılışı, yarın saat 19.00'da müzik ve kokteyl etkinliğiyle gerçekleştirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Küratör Rahmi Çöğendez, Türkiye'nin önde gelen ressamlarından Remzi Taşkıran'ın, ilk defa bu kadar çok eserinin tek çatı altında sergileneceği bilgisini verdi.

Taşkıran'ın yöresel izlenimlere dayalı olarak özellikle Anadolu'nun değişik köşelerinden peyzaj ve insan figürlerini özgün şekilde resimlerine yansıttığını aktaran Çöğendez, "Değerli ressamımızın en yoğun eser bütününü Ankara'da İncek Loft Art Gallery ile sanatseverlere sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Sanatseverleri 14 Haziran'a kadar galerimize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
İncek LoftRemzi Taşkıran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.