Öne Çıkanlar Büyük Anafarta Köyü Seramik ve Mutfak Eatique Cafe Dünya Kadınlar Günü Mahfuz Ay Londra restoran Düzenli ilişkinin Band of Burns konseri Bodrumda Ortakent Emrah Yeşilyurt Aşkın Olayım bilinçlendirme farkındalık Barış Manço Yasak elma Tuğba Yurt Ece Seçkin Londra eski güvenlik ataşesi Westminster Hall GERÇEK ALTIN ZİNCİRLİ BÜYÜK İSKENDER TEMALI KOSTÜMÜ

Bakan Fikri Ataoğlu, Londra Westfield AVM'de KKTC tanıtım etkinliğine katıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı, İngiltere’de düzenlenen Westfield AVM 2023'te tanıtım etkinliği gerçekleştirdi.

- Bu haber 149 kez okundu.

Bakan Fikri Ataoğlu, Londra Westfield AVM'de KKTC tanıtım etkinliğine katıldı

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE-AVRUPA GAZETE-İngiltere’de tanıtım etkinliği düzenlendi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı, ülkenin turizm sektörü ile birlikte yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında, İngiltere’de düzenlenen “Westfield AVM 2023”te tanıtım etkinliği gerçekleştirdi.Bakanlıktan yapılan açıklamada, pandemi sonrasında İngiltere pazarında arzu edilen turist sayılarına ulaşabilmek, bu pazarda Kuzey Kıbrıs ismini ön plana çıkarmak ve pazardaki payı daha da artırmak amacıyla düzenlenen etkinlik, 3 gün etkin bir şekilde devam etti.

Londra’nın en büyük AVM’lerinden olan Westfield'de gerçekleşen etkinliğe, Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da katıldı. Ataoğlu’na, KKTC Londra Temsilcisi Çimen Keskin eşlik etti. Etkinliğe, Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş da katılarak, Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu ile istişarelerde bulundu.

Bakan Ataoğlu ve Londra KKTC Turizm müşaviri Kadir Doruhan KKTC standında 


Avrupa Ajansı (AVA) editörümüz Vatan Öz ve  KKTC Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.