Öne Çıkanlar Türkçe sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme farkındalık birleşik krallık Türk Toplumu designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Zeynep Mansur Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe Yıkılmam Büyük Anafarta Köyü Süleymaniye Sünnet Alp kıyafetleri Düzce Etnospor Kültür Festivali Türkiye Off-Road Şampiyonası

BİRLEŞİK KRALLIK HOME OFFICE VİZE VE BAŞVURU ÜCRETLERİNDE BÜYÜK ARTIŞ

Londra'da Avukatlık yapan Yaşar Doğan, zaten hayli yüksek olan İngiltere vize başvuru ücretleri daha da yükseltiliyor diye konuştu

- Bu haber 334 kez okundu.

BİRLEŞİK KRALLIK HOME OFFICE VİZE VE BAŞVURU ÜCRETLERİNDE BÜYÜK ARTIŞ

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE- Birleşik Krallık yeni vize ücretleri gelecek ay yürürlüğe girecek. Hizmetler için ödenecek göçmenlik ve vatandaşlık ücretlerindeki artışlar 4 Ekim'de yürürlüğe girecek. Yapılan artışlar ve kamu sektörü maaş artışları için daha fazla finansmana öncelik verilmesine olanak tanıyan yasa, 15 Eylül'de Parlamento'da kabul edilen yasanın ardından 4 Ekim'de yürürlüğe girecek. Geçen Temmuz ayında hükümet, çoğu çalışma ve ziyaret vizesinin maliyetinde %15'lik bir artış olduğunu, öncelikli vizelerin, çalışma vizelerinin ve sponsorluk sertifikalarının maliyetinde ise en az %20'lik bir artış olduğunu duyurmuştu. 

İngiltere İçişleri Bakanlığı'ndan (Home Office) şu açıklama yapıldı:

"Alınan ücretlerden elde edilen gelir, İçişleri Bakanlığı'nın sürdürülebilir bir göçmenlik ve vatandaşlık sistemini yürütme becerisinde hayati bir rol oynamaktadır. Birleşik Krallık'ta çalışmak isteyenler için cazip olmaya devam eden ve herkes için daha geniş refahı destekleyen bir hizmet sunmaya devam ederken, İngiliz vergi mükelleflerinin finansman katkısını azaltmaya yardımcı olmak için ücretler belirlenirken dikkatli bir şekilde düşünülüyor." 

Londra merkezli Red Stone Solicitors sahibi avukat Yaşar Doğan (Barister) son açıklanan ücretler üzerine "zaten hayli yüksek olan İngiltere vize başvuru ücretleri daha da yükseltiliyor" diye açıklama yaptı. Avukat Yaşar Doğan'ın açıklamaları şöyle: "Başvurularını yapmaya hazır olanların 4 Ekim 2023’ten önce başvurularını teslim etmeye çalışmalarını öneriyorum. Hakkı bulunanların başvuru ücretlerinden muafiyet talebinde bulunmalarını salık veriyorum" 

Londra merkezli Red Stone Solicitors sahibi avukat Yaşar Doğan

Doğan: "Yeni ücretler 4 Ekim 2023’te uygulanmaya başlayacak. İlerleyen günlerde, şu an ger yıl için £624 gibi uçuk bir miktar olan Göçmenlik Sağlık Harcı’nın da ayrıca yıllık £1,035’a yükseltileceği duyuruldu. Home Office’in haksız kazanç edineceği yeni ücretlendirmelerin bazıları şöyle:

Vize Türü Mevcut Ücret Yeni Ücret


6 aylık ziyaretçi vizesi £100 £115
Eş vizesi £1,536 £1,846
Öğrenci vizesi £363 £490
Kalıcı oturum (ILR) £2,404 £2,885
Vatandaşlık (Yetişkin) £1,330 £1,580
Vatandaşlık (Çocuk) £1,012 £1,214



Ayrıntılı bilgi için  Tel: 020 3940 59 59
e-mail: [email protected]

Website : http://redstonesolicitors.co.uk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.