Öne Çıkanlar Türkçe sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme farkındalık birleşik krallık Türk Toplumu designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Zeynep Mansur Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe Yıkılmam Büyük Anafarta Köyü Süleymaniye Sünnet Alp kıyafetleri Düzce Etnospor Kültür Festivali Türkiye Off-Road Şampiyonası

British Kebab Awards 2024'te yarı final heyecanı

İngiltere yemek sektörü için bir geleneğe dönüşen British Kebab Awards’un 12’ncisi 27 Şubat 2024’te gerçekleşiyor

- Bu haber 113 kez okundu.

British Kebab Awards 2024'te yarı final heyecanı

İngiltere yemek sektörü için bir geleneğe dönüşen British Kebab Awards’un 12’ncisi 27 Şubat 2024’te gerçekleşiyor. Aday gösterme sürecinin sona erdiği yarışmanın yarı finalistleri bu hafta açıklanıyor. Her yıl olduğu gibi, birçok politikacının ve sektör temsilcisinin bir araya geldiği bu görkemli gecenin biletleri ise tükenmek üzere!JUST EAT sponsorluğunda, İngiltere çapındaki yerel kebap restoranlarını destekleyen ve başarılarını kutlayan British Kebab Awards’un 12’ncisi, 27 Şubat 2024 tarihinde, Park Plaza Westminster Otel’de gerçekleşecek. Kebap endüstrisinin Birleşik Krallık ekonomisine ve İngiliz kültürüne katkısının bir yansıması olarak değerlendirilen British Kebab Awards, her yıl birbirinden ünlü isimleri, politikacıları, gazetecileri, sektör temsilcilerini ve iş insanlarını bir araya getiriyor. Birleşik Krallık ekonomisi için 2,2 milyar £'dan fazla değer ifade eden kebap endüstrisinin gelişimine katkı veren ve daha çok tanınması için bir fırsat yaratan British Kebab Awards, toplumun önemli figürleri tarafından da takdir edilen bir organizasyon. 

British Kebab Awards 2024 için yaklaşık 6 aydır süren aday gösterme süreci bu hafta sona eriyor. Yarı finalistlerin kısa süre içinde açıklanacağı yarışmada, yarışmacılar şu kategorilerde değerlendirilecek: 

Just Eat Best Delivery Customer Satisfaction Best Value Restaurant Fine Dining Restaurant
Best Kebab Restaurant in North and West London
Best Kebab Restaurant in South and East London
Best Kebab Restaurant Regional Kebab Van of the Year Best Newcomer Restaurant in London/Outside London Supplier and Manufacturer Award
Best Kebab House in Scotland
Best Kebab House in Northern Ireland
Best Kebab House in Wales
Chef of the Year
Best Lebanese restaurant and/or takeaway
Best Kosher Shawarma restaurant and/or takeaway Best Vegan Kebab (restaurant or takeaway)

Kazananların 27 Şubat 2024 günü Park Plaza Hotel Westminster’da gerçekleşecek ödül töreninde açıklanacağı gece için biletler tükenmek üzere! Kebap endüstrisi için yılın en büyük kutlaması olan ve tüm sektör temsilcilerinin bir araya geleceği bu görkemli gecede siz de yerinizi ayırtmak için geç kalmayın!


Daha fazla detay için: https://britishkebabawards.co.uk/
Bilet almak için: https://www.bkaquandoo.com/tickets

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.