Öne Çıkanlar Spektrum Lambalar gunes Haydi Gel Benimle Ol Bengü Toksöz Prens Philip Miss Turkey 2019 Onur Akay Emily Blunt Kemal Sunal Ali Erkazan Anadolu Atesi Mustafa Sandal Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Evrencan Gündüz Munzur Çayı AJDA PEKKAN Picasso Paisajes Türk pop müziğinin Birleşik Krallık Kazak Türkleri Derneği İtalya

CEFTUS, İngiltere parlementosunda Ramazan Bayramı resepsiyonu düzenliyor

Londra merkezli Türkiye Araştırmaları merkezi, CEFTUS, İngiltere parlementosunda düzenlediği etkinliklere Ramazan Bayramı resepsiyonu ile devam ediyor.

- Bu haber 96 kez okundu.

CEFTUS, İngiltere parlementosunda Ramazan Bayramı resepsiyonu düzenliyor

CEFTUS İNGİLTERE PARLEMENTOSUNDA BAYRAM RESEPSİYONU DÜZENLİYOR. Londra merkezli Türkiye Araştırmaları merkezi, CEFTUS, İngiltere parlementosunda düzenlediği etkinliklere Ramazan Bayramı resepsiyonu ile devam ediyor. CEFTUS tarafından parlementonun târihî odalarından Jubilee Room’da gerçekleşecek olan resepsiyon bir ilk olması açısından büyük önem taşıyor.1 Mayıs çarşamba akşamı parlementoda gerçekleşecek olan resepsiyona çok sayıda milletvekili, büyükelçiliklerden temsilciler ve bir çok tanınmış şahsiyetin katılması bekleniyor.Bayram resepsiyonuna ilginin yoğun olduğunu belirten CEFTUS direktörü İbrahim Doğuş, davetiyelerin gönderilmesinden 24 saat sonra katılım için tüm kayıtlarını dolduğunu ve güçlü bir resepsiyon gerçekleştirmek için tüm hazırlıklarinı tamamladıklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.