Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Eatique Cafe Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro

Global Quality Summit İstanbul’da Gerçekleşiyor

Lobin International tarafından gerçekleştirilen Global Quality Summit, Dünyanın karşı karşıya bulunduğu meseleleri tanıma ve  çözüm önerileri sunmak  için 19 Ekim’de İstanbul’da toplanıyor.

- Bu haber 226 kez okundu.

Global Quality Summit İstanbul’da Gerçekleşiyor

Bütün dünyada kaliteye yönelik çalışmaların değerlendirileceği GQS ,nitelikli ürün ve hizmetlerin insan yaşamına kazandırılması için akademisyenler ve iş dünyasının bilgi birikimlerini bu toplantıda gündeme getirecekler. Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu “Türkiye , tüm dünya ülkeleri için ekonomide önemli oyunculardan biridir. Ülkemizin dünyadaki lider ülkeler arasındaki yerini alması kuşkusuz ki en büyük hedefimizdir. GQS , Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinde iş dünyamızın değerli temsilcilerini , başarılarını kanıtlamış , uluslararası pazarlarda yer alan markaların yöneticileriyle bir araya getirmektedir. Bu yılda İstanbul’da İngiltere başta olmak üzere AB ülkerinin iş dünyası temsilcilerini GQS kapsamında 19 Ekim’de bir araya getiriyor. 19 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek olan etkinlikte devlet ve özel sektör temsilcileri ,akademisyenler , sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri yapacakları konuşmalarla imalat ve hizmet sektörünün geleceğine , Türkiye ve Avrupa ilişkilerinin ticari ve stratejik iş birliğinin önemine yönelik mesajlar verilecektir.” Dedi.

Lobin International koordinatörü Fehim Ustaoğlu ” hızla artan maliyet  karşısında, uluslararası pazarlarda rekabet yapısı da değişmektedir. Türkiye’nin stratejik ve coğrafi yapısı, yatırımcılara sağlamış olduğu imkanlarla, Dünya’daki pazar payının yükseltilmesine önemli fırsatlar sunmaktadır. Global Quality Summit’te , Uluslararası pazarlarda karşılaşılan sorunlar ve çözümleri gündeme getirilecektir” dedi 

1988 yılında Türkiye'nin ilk Tüketici Dergisi ile tüketicinin bilinçlenmesi , tüketici haklarının yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışmalar yapmaya başlayan "Lob'ın ekibi Fahri Ustaoğlu başkanlığında Fehim Ustaoğlu 35 yıldır faaliyetlerini yurtiçinde ve yurtdışında sürdürmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.