Öne Çıkanlar Türkçe sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme farkındalık birleşik krallık Türk Toplumu designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Zeynep Mansur Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe Yıkılmam bilek güreşi Büyük Anafarta Köyü Süleymaniye Sünnet Alp kıyafetleri Düzce Etnospor Kültür Festivali

Gülşah Akçay ve Nilüfer Erbil ile Mezopotamya Ruhu 

Harran Evleri, Göbeklitepe, Mardin, Dara Antik Kenti Turu 20-24 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak. Tura dahil olan hizmetler şöyle açıklandı. 

- Bu haber 200 kez okundu.

Gülşah Akçay ve Nilüfer Erbil ile Mezopotamya Ruhu 

Gülşah Akçay ve Nilüfer Erbil ile Mezopotamya Ruhu etkinliğinin Türsab'a kayıtlı A-7971 lisans numaralı Mavi Nil Turizm Seyahat Acentası aracılığıyla gerçekleşeceği açıklandı. Harran Evleri, Göbeklitepe, Mardin, Dara Antik Kenti Turu 20-24 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacak. Bu kaçrılmaz tura katılmak isteyenler  00905528194030 numaralı telefondan ek bilgi alabilir.  
 

Gülşah Akçay ve Nilüfer Erbil ile Mezopotamya Ruhu turuna dahil olan hizmetler şöyle açıklandı. 

Gülsah Akçay ile yapılacak olan meditasyon çalışmaları ve yoga pratikleri,
Nilüfer Erbil ile yapılacak olan Terapötik Nefes Egzersizleri,
Müzelere giris, 2 gece Harran'da tahtlarda paylasimli konaklama,
Urfa'da kahvaltı, akşam yemeği
Midyat Beyazsu'da öğle yemeği
Mardin Maridin Otel'de 2 gece bb 2 kişi paylaşımlı konaklama,
Mardin'de otel dışında 1 gece akşam yemeği,
Araç, Rehberlik Hizmeti, Transferler 

YOGA MEDiTASYON
NEFES TEKNIKLERi
ŞAMANiK RiTÜELLER

Antalya'nın en iyisi seçilen Nilüfer Erbil

Dün gece yapılan büyük ödül töreninde Antalya'nın en iyi Reiki grandmaster ve nefes uzmanı seçilen Nilüfer Erbil başarısını pekiştirdi.


 

Gülşah Akçay ve Nilüfer Erbil ile Mezopotamya Ruhu turuna katılmak isteyenler  00905528194030 numaralı telefondan ek bilgi alabilir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.