Öne Çıkanlar Aras Aydın Aslıhan turan dogan Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri 3D yazıcıda Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla İrlanda Bodrumda Ortakent Kazablanka Palestine Action Fikri Ataoğlu Türkçe İsrail Hamas Diş sorunu

İngiltere'de sokaklardaki insanlar korkuttu ! İngiltere çıldırdı, Ne maske ne mesafe ! Başbakan uyardı !

Koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle 5 Ocak’ta ulusal çapta karantinaya giren İngiltere, önceki gün belirli kısıtlamalar dahilinde bazı işletmeleri açtı.

- Bu haber 148 kez okundu.

İngiltere'de sokaklardaki insanlar korkuttu ! İngiltere çıldırdı, Ne maske ne mesafe ! Başbakan uyardı !

Ne maske ne mesafe ! 97 gün sonra açılan İngiltere'de sokaklara akın eden insanlar korkuttu ! İngiltere çıldırdı. Koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle 5 Ocak’ta ulusal çapta karantinaya giren İngiltere, önceki gün belirli kısıtlamalar dahilinde bazı işletmeleri açtı. 97 gün sonra açılan mağaza, kuaför, spor salonu, restoran ve barlara akın eden insanlar yetkilileri korkuttu.İngilizler karantinanın bitişini kutlamak için mekânlara akın ederken, kuaförler ve mağazaların önünde kuyruklar oluştu. Bar ve kafelere gidenler geç saatlere kadar eğlendi.Alkolün de etkisiyle birçok İngiliz’in kaldırımlarda uyuyakaldığı görüldü.Halkın karantina sonrası yoğun bir şekilde sokaklara inmesiyle ilgili konuşan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, vaka ve ölüm sayılarının azalmasında aşılama kadar kısıtlamaların da etkili olduğunu söyleyerek, halkı daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

“Şu anda yol haritasını değiştirmemiz ya da hedeflerden sapmamız için bir neden göremiyorum” diyen Johnson, “İstediğimiz noktaya varacaksak, bunda insanların temkinli olması çok önemli” ifadelerini kullandı.

Johnson, gecenin geç saatlerine kadar bar ve restoranları dolduran vatandaşlara “hızlı gitmeme” çağrısı yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.