Öne Çıkanlar Gülşah Akçay Harcandıkça Gökay Kalaycıoğlu TTFF Federasyon Kupası Kate Winslet Tres Palabras Türk rock DEPREM YARDIMLARINIZ Buckingham Sarayından Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Rapçi Şehinşah Giants of Anatolia Kader Utansın Gökçe Viladimir Putin Lösemili Çocuklar Haftası SEVİM ELBUZ TÜRK DİASPORASI İçerde

İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödülleri sahiplerini buldu

İnternet medyasında 19. yılını kutlayan magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği “19.İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni”, önceki gece Hilton İstanbul Maslak Hotel’de yapıldı

- Bu haber 377 kez okundu.

İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödülleri sahiplerini buldu

Ana Sponsorluğunu Mc Adam’s By Adem Oral’ın üstlendiği ve “Magazin Oskarları” olarak da anılan ödül törenine çok sayıda ünlü isim katıldı. Her yıl farklı bir başlık adı altında sosyal bir konuyu da gündeme taşıyan gecenin bu yıl ki başlığı ise “Eğitim” oldu. YEKÜV Vakfı ile birlikte bu konu da iş birliği yapılırken, eğitim alanındaki sosyal projelere de ödüller verildi.

Ana Sponsorluğunu Mc Adam’s By Adem Oral’ın üstlendiği, destek sponsorluklarını Loris Parfümeri, Egro ve Fresh Future’ın yaptığı ve mekan sponsorluğunu ise Hilton İstanbul Maslak Hotel’in üstlendiği törenin sunuculuğunu Banu Noyan ile ünlü oyuncu Cem Özer birlikte yaptılar. Number One TV ve Number One Türk TV’den yayınlanacak gece ünlü sanatçıların “Kırmızı Halı” geçişi ile başladı.
Ev sahipliğini magazinci.com’un sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Soydan’ın yaptığı “19. İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni”nde, iş, medya, televizyon, müzik, sinema ve tiyatro dallarında bir çok başarılı isim ödüllerini görkemli bir tören ile aldılar.“19.İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni” magazinci.com sitesinden de canlı olarak da takipçilerine canlı yayınla aktarıldı. Ödül töreni ilerleyen saatlerde ise internette büyük ilgi ile takip edilerek “TT” oldu.

Yılmaz Morgül’den kıyafetli protesto…

Her yıl farklı bir başlık adı altında sosyal bir konunun da gündeme taşındığı gecede bu yıl eğitim konusu işlendi. Çeşitli mesajlar verildi. Ancak gecenin en ilginç mesajını ise Yılmaz Morgül hem kıyafeti hem de küresel ısınma ile ilgili sözleriyle verdi. Ünlü sanatçı modacısına bu gece için özel olarak yaptırdığı yapraklarla süslenmiş kıyafeti ile sahneye çıktı ve “Dünyamız ısınıyor. Gidecek başka yerimiz yok. Çocuklarımıza çevre bilincini aşılayalım onları çevre konusunda eğitelim” dedi.

Ahmet Kaya alkışlarla anıldı…

Ödül töreninin yapıldığı Hilton İstanbul Maslak Hotel’de ilginç bir de tesadüf yaşandı. 20 yıl önce aynı otelde ve aynı salonda kürtçe şarkı talebi yüzünden yuhlanan hatta çatal kaşık fırlatılan Ahmet Kaya bu kez alkışlarla anıldı. Magazin Gazeteceleri Derneği Onursal Başkanı olan Nurettin Soydan 1999 yılında aynı salonda yaşanan olaylı geceyi hatırlatarak mini bir belgeseli ekranda yayınladı. Davetlilerden Ahmet Kaya için bir “özür alkışı” istedi. Ünlü isimlerden ve medya mensuplarından oluşan davetliler Ahmet Kaya için alkışlar gönderdi. Bu arada sesi ile Ahmet Kaya’ya benzetilen genç sanatçı Özgür Tüzer’de Ahmet Kaya’nın “o gece” söylediği “Kafama sıkar giderim” adıl şarkıyı canlı söyledi.

Gülben Ergen eski kocası yüzünden ödülünü alamadı…

Ödül törenine saatler kala ayrıldığı ve kavgalı olduğu eski eşi Erhan çelik’in geceye katıldığını öğrenen Gülben Ergen törene gelmekten vazgeçti ve “Yılın En İyi Single albümü” ödülünü alamadı.

Yıldız Tilbe’den ilginç istek…

Gecede “Yılın Proje Albümü” ödülünü “Yıldızlı Şarkılar”la alan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe salondakileri de şaşırtan ilginç bir istekte bulundu. Sanatçı ödülünü aldıktan sonra “Güzel ve çok ağır bir ödül. Ama ben ağır ödülleri taşıyamıyorum. Bana hafif ödüller verin evde ordan oraya taşırken çok yoruluyorum” dedi. Sanatçının bu ilginç talebi gülüşmelere neden oldu.

Turgay Tanülkü göz yaşarttı…

Sinema sanatçısı Turgay Tanülkü’ye “Fark Yaratanlar” ödülü verildi. Şu anda mahkum olarak hapiste olan kişilerin çocuklarına eğitim yardımı yaparak onların okumalarını sağlayan Turgay Tanülkü sahnede duygu dolu anlar yaşattı. Turgay Tanülkü salondan alkış alınca göz yaşlarına hakim olamadı ve “Şu anda mahkum olan annelerin 0-6 yaş çocukları onlarla birlikte hapis hayatı yaşıyor. O çocuklara koruyucu aile olarak yardım edin” dedi.

Ödül törenine ödül alan ve davetli olarak katılan isimler arasında Hülya Koçyiğit, Yıldırım Mayruk, Gonca Vuslateri, Şahin Irmak, Ebru Şallı, Berk Oktay, Yusuf Sezgin, Berhan Şimşek, Coşkun Sabah, Kerem Alışık, Simge Sağın, Yıldız Tilbe, Lerzan Mutlu, Koray Avcı, Tuğba Altıntop, İlyas Yalçıntaş, Yudum davete katılanlar arasında yer aldılar.

Anahtar Kelimeler:
Yıldız TilbeAhmet Kaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.