Öne Çıkanlar Drake Ronaldo Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı enfield ev tekstil ingiltere Züccaciye Züccaciye Heathrowda ingiltere evsizleri Homeless evsizleri İngilterede hükümet Trabzonda yaşanan olaylar Ali Koç Minnettarım Elnar Xelilov

Londra'da eğitim alan Elif Bestehan'dan ilk single

Elif Bestehan ve Caner Şahin iş birliğiyle, Avrupa Müzik etiketiyle çıkan ilk single’ı Durma tüm dijital platformlarda yerini aldı!

- Bu haber 465 kez okundu.

Londra'da eğitim alan Elif Bestehan'dan ilk single

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Elif Bestehan 1994 yılı Beyoğlu İstanbul dunyaya geldi ve İstanbul‘da yaşamina devam etmektedir. 5 yaşında müziğe başlayan Elif, 2008 Türk sanat müziği solo ses yarışması İstanbul birincisi, 2009’da aynı dalda ilçe birincisi oldu. 2017  yılında KoroSu Show Korosuyla katıldığı uluslararası festivalde Türkiye’ye 4 kategoride ödül kazandırdı, halen bu koronun asistanlığına devam etmektedir. Aynı yıl Londra’da da eğitim ve sahne alan Elif Bestehan, 2018’de Bora Severcan’ın yönettiği Sefiller Müzikali’nde Cosette rolünü canlandırmak üzere Türkiye’ye dönüş yaptı.

İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro mezunu Elif Bestehan, aynı zamanda Sağlık Bakanlığı tarafından yetkili müzik terapisti, bu alanda yüksek lisansını yaptıktan sonra doktorasını yapmak üzere Londra’ya geri dönmeye hazırlanıyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.