Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Barok Müzikten Türk Müziğine Priyanka Chopra Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu

Mehmet Ali Erbil'in durumu kötüye mi gidiyor

Sezin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

- Bu haber 152 kez okundu.

Mehmet Ali Erbil'in durumu kötüye mi gidiyor

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu ile ilgili Sezin Erbil’den önemli bir açıklama geldi. Sezin Erbil, Instagram hesabından açıklama yaptı: “Yoğun bakımda 77. gün. Bugün dualarınıza ihtiyacı var babamın. Açıklama yapmıyoruz çünkü durumu sürekli değişiklik gösteriyor. Tek inandığım toplu duanın gücü.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.