Öne Çıkanlar İngiltereyi Kınay Prouduction Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Antalya Altın Portakal Film Festivali İngiltere SÖYLEME Viens Dans Ma Vie Aşk Adasında Mixedartperformersism Fenerbahçe London MIKE TYSON G F Handelin sonatını klasik gitara uyarladı Resim Yarışması Nurşani İsyan Bayrağı Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu Abay Kunanbayoğlu Simay Rasimoğlu Yeni Tiyatro Burak Yılmaz

Şeyma Subaşı'na icra şoku

Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki kafesine icra memurları gitti

- Bu haber 127 kez okundu.

Şeyma Subaşı'na icra şoku

Acun Ilıcalı ile boşanması hakkındaki sorularını cevaplamak istemeyen Subaşı, icra konusunda da, “Bizimle alakası yok. Bizden eski olan mal sahibiyle alakalı bir durum. Kim olduğunu bilmiyorum” dedi. Ayşe Kucuroğlu’nun olduğunu muhabirler hatırlatınca, “Ayşe Kucuroğlu’nu tanırım, çok da severim. Onun olduğunu bilmiyordum” diye konuştu. Yaşananların ardından keyfi yerinde görünen Subaşı, “Melisa'nın karnı ağrıyormuş, o yüzden eve koşturmam lazım” diyerek aracıyla uzaklaştı. Mahkemenin ardından doğrudan mekana giden Subaşı, “Burası benim ikinci bebeğim” diyerek sözlerini noktaladı.

Anahtar Kelimeler:
Şeyma SubaşıIcra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.