Öne Çıkanlar Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Prens Philip Mountbatten Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Simay Rasimoğlu Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret

Şiddet davasında flaş gelişme

Sıla Gençoğlu'nun şiddet gördüğü iddiasıyla Ahmet Kural'a açtığı davada önemli gelişme yaşandı

- Bu haber 184 kez okundu.

Şiddet davasında flaş gelişme

Ahmet Kural’ın avukatının dosyaya sunduğu Sıla'nın olaydan sonra çekildiği belirtilen görüntülerini yeni delil olarak ele alan uzlaştırma savcılığı, dosyayı yeniden Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu’na gönderdi.
İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından Sıla'nın şikayeti üzerine açılan soruşturma dosyası Uzlaştırma Bürosu'na gönderilerek tarafların uzlaşıp uzlaşmadıkları sorulmuştu. Sıla ise uzlaşmayı kabul etmemişti. Dün Ahmet Kural'ın avukatı dosyaya Sıla'nın olaydan sonra çekildiği belirtilen görüntülerini sundu.

SILA VE AHMET KURAL DAVASINDA SİL BAŞTAN!

Uzlaştırma Bürosu savcılığı dosyaya sunulan görüntülerin yeni delil kapsamında olduğunu belirterek, görüntülerin incelenmesi için dosyayı yeniden Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'na gönderdi. Dosyanın incelenip tekrar uzlaştırma savcılığına gönderileceği, savcılığında buna göre iddianame hazırlayacağı öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler:
SILAAhmet KuralSıla Dava
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.