Öne Çıkanlar HANAU KATLİAMINI Aşk Adası TÜİK Ayhan Işık Burak Yılmaz Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın AĞIR ROMANTİK Azra Akın Anadolu Nefesli Beşlisi Cansu Kovancı Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Cem Yılmaz Londra gosterisi Sinek Lokanta Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran

Spotify, Adele'in talebini kabul etti

Ünlü şarkıcı Adele, albümleri otomatik olarak sırayla çalmanın "sürekli değişen sektörden tek isteği" olduğunu söyledi. Bunun üzerine Spotfiy, albümleri karışık modda dinleme zorunluluğunu kaldırldı.

- Bu haber 217 kez okundu.

Spotify, Adele'in talebini kabul etti

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele'in isteği sayesinde Spotify kullanıcıları artık herhangi bir seçim yapmadan albümleri karışık modda dinlemek zorunda kalmayacak.Müzik yayın platformu, çal butonuna basar basmaz dinleyicilere mevcut albümleri karışık modda sunuyordu. Bunu açma ve kapatma seçenekleri vardı.
Independent'in haberine göre, Spotify, Adele'in 30 adlı albümünün çıkışının ardından Spotify bu özelliği değiştirdiğini, albümlerin artık otomatik olarak şarkı listesi sırasına göre çalınacağını duyurdu. Albümü karışık sırayla dinleyebilmek için kullanıcıların karışık çalmayı açmaları gerekecek.

SPOTIFY'DAN "YETER Kİ SEN İSTE" YANITI

21 Kasım Pazar günü bu haberle ilgili tweet atan Adele şunları yazdı:
"Sürekli değişen sektörümüzden tek isteğim buydu! Albümleri yaparken şarkı sırasına çok fazla özen gösterip onun üzerine çok fazla düşünmemizin bir sebebi var.  Sanatımız bir hikaye anlatıyor ve hikayelerimiz tasarladığımız gibi dinlenmeli. Dinlediğiniz için teşekkürler Spotify."


Spotify, Adele'e şöyle yanıt verdi:

"Yeter ki sen iste."

Adele kısa süre önce albümdeki I Drink Wine adlı parçanın aslında 15 dakika uzunluğunda olacak şekilde yazıldığını fakat plak şirketinin kendisine bu şarkıyı tam uzunlukta çıkarmayı yasakladığını açıklamıştı.
The Independent'tan Annabel Nugent, 30 albümüne 4 yıldız verdiği incelemesinde Adele'i albümdeki içten şarkı sözleri ve sesinin "çeşitliliği" nedeniyle övdü.

Anahtar Kelimeler:
AdeleSpotify
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.