Öne Çıkanlar Türkçe sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme farkındalık birleşik krallık Türk Toplumu designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Zeynep Mansur Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe Yıkılmam bilek güreşi Büyük Anafarta Köyü Süleymaniye Sünnet Alp kıyafetleri Düzce Etnospor Kültür Festivali

TTFF, Dr Fazıl Küçük Türk okulu 10 Kasım Atatürk'ü anma törenine katıldı

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular, Ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü anmak için Londra Dr Fazıl küçük Türk okulundaki törene katıldı.

- Bu haber 35 kez okundu.

TTFF, Dr Fazıl Küçük Türk okulu 10 Kasım Atatürk'ü anma törenine katıldı

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETESİ- İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Başkanı İrfan Davulcular, Ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü anmak için Londra Dr Fazıl küçük Türk okulundaki törene katıldı. Her yıl atamızı anma günü 10 kasım tarihinde bu yıl da Ana vatan Türkiye Cumhuriyeti'nde ve Avrupa'da tüm dünyada büyük ilgi ve saygı ile karşılandı. 10 kasım yanlızca Türkiye Cumhuriyetinde değil Türk'ün olduğu her yerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuiryetinde, Londra'da saygı ve sevgi ile kutlanılıyor. Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular, bu yıl Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü anmak için Londra ṣehrinde olan Dr Fazıl Küçük Türk okulunda bulundu. Türk okulumuzda Atamızı anmak için büyük heyecan ve coṣku vardı. Dr Fazil Küçük Türk okulumuzun baṣkanı ULAṢ TÖZÜN günün anlamı gereği çocuklarımıza cumhuriyetinizin 85.inci yılında bizlere bu günleri armağan eden ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü anlatı.

TTFF Başkanı İrfan Davulcular ve yönetim kurulu açıklaması şöyle:

"Bu anlamlı günü ingiltere Londra ṣehrinde bulunan tüm Türk okullarımız kutlamıṣtır. Türk Toplumu Futbol Federasyonu olarak gençlerimizi atamızın izinde yürümelerini sağlayan tüm ögretmenlerimizi canı gönülden kutlarız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.