Öne Çıkanlar Eatique Cafe Mixedartperformersism Yaz Günü Southampton FCnin Londralı Ayhan Can İngiliz turizm londra Aleyna Tilki UCCN Lizbon Malatya Türkiyenin Oscarı Kerem Bürsin Megastar Tarkan Hakan Tuna Manga Üzeyir Engin Engin Gayrimenkul emlak firmalarından ingiltere gurme londra gurme

Tuğba Ekinci'den çok sert Altın Kelebek tepkisi

Tuğba Ekinci, 45. Altın Kelebek Ödülleri töreninde, Mehmet Ali Erbil'in adının geçmemesine çok sert tepki gösterdi

- Bu haber 576 kez okundu.

Tuğba Ekinci'den çok sert Altın Kelebek tepkisi

Geçtiğimiz Ekim ayında evinde geçirdiği kaza sonrası yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in tedavisi sürüyor. Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, uzun zamandır yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil'in adının Altın Kelebek Ödülleri'nde hatırlanmamasına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulanan Tuğba Ekinci, "Yıllarca Hürriyet grubuna Kanal D ye Çarkıfelek ile hayat verdi, para kazandırdı. Kelebek ödül töreninde bir portre resmi çıkmadı. Kimsede onu hatırlatmadı benim ülkemde neden insanları kaybettiğimizde degeri biliniyor, üstünden prim yapılıyor, binlerce hayranı iyileşmesini bekliyor ve ailesi tabiki! Kimseyi suçlamak istemiyorum böylesine Kanal D için büyük bir değerin gözden kaçdığını düşünmek istiyorum. Keşke ben söyleseydim yöneticilere galiba Tarkan gelmedi bu sene diye üzüntüden düşünemediler. Ah benim kaygan zeminli yalan dolan sanat camiam hepinize aferim.(vefa)" ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
Tuğba EkinciAltın Kelebek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.