Öne Çıkanlar Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Priyanka Chopra Piyanist besteci Tuluyhan Uğurlu Cyprus Paradise Kaybolan Futbolcu Aslıhan turan dogan Tunceli Eski Talk TV sunucusu İngiltere Prensi Harryyi Sinek Lokanta Its Anatolia Fıccın

Tuğba Erdem'den yeni single 'Nerdesin'

Geçtiğimiz Ocak ayında yayımladığı "Darmaduman" adlı ilk single çalışmasıyla başarılı bir çıkış gerçekleştiren Tuğba Erdem, yeni single çalışması "Nerdesin" ile yeniden müzik severlerle buluştu.

- Bu haber 334 kez okundu.

Tuğba Erdem'den yeni single 'Nerdesin'

Geçtiğimiz Ocak ayında yayımladığı "Darmaduman" adlı ilk single çalışmasıyla başarılı bir çıkış gerçekleştiren Tuğba Erdem, yeni single çalışması "Nerdesin" ile yeniden müzik severlerle buluştu. Sözü ve müziği Tuğba Erdem'e ait olan "Nerdesin" adlı şarkının aranjesi ve mix çalışmasına Altan Turan imza attı. Canlı enstrüman kayıtları ise; ud ve cümbüş Mustafa İpekçioğlu, kemanlar Gündem Yaylı Grubu, bas Birkan Şener, drum Serkan Aydın, perküsyon Mehmet Akatay, gitar Altan Turan tarafından gerçekleştirildi. Mastering çalışması Lucas Pimentel tarafından yapıldı.

Şarkının klip yönetmenliğini Ercan Şencan, görüntü yönetmenliğini ise İlker Özkap üstlendi. Klip, kalabalık bir ekiple Ümraniye Platolarında çekildi.

Tuğba Erdem "Nerdesin" klibi izlemek için tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=dkU1RwRrR0E

NERDESİN

Ben doymuşken yalanlarına

Sen oynadığın oyunlarda

Attığın her adımlarda

Uzaklaştım sana

Sustum zorladın buna

Kabullendim katlandım ama

Uslanmadın utanmadın

Çıkmaz sokaklar

Lanet geceler

Karanlık soğuk geçerler

Söyleyin söyleyin

İçimdeki ateşler

Nasıl söner

Nerdesin nerelerde ?

Kimlesin kimlerle ?

Yalancısın yabancısın

Duygularım darmadağın

Nerdesin nerelerde ?

Kimlesin kimlerle ?

Dualarım ellerimde

Geriye dönme diye

Söz & Müzik : Tuğba Erdem

Aranje: Altan Turan

TUĞBA ERDEM

Tuğba Erdem 1985 İstanbul doğumlu. 12 yaşında ailesiyle Almanya'ya taşındı. Solistlik yapan annesine özenerek, şarkılar yazmaya ve söylemeye başladı.Almanya'ya taşındıkları yıl, şan eğitimi ve piyano dersleri almaya başladı. Yıllardır şarkılar yazmaya ve sahne almaya devam ediyor. Aynı zamanda diğer mesleği olan güzellik uzmanlığını da devam ettiriyor.

Sözü ve müziği kendisine ait olan "Darmaduman" adlı ilk single çalışmasını 2019 yılının Ocak ayında yayımladı. Aynı şarkının Selim Topsakal imzalı remix versiyonunu yine 2019 yılının Mayıs ayında yayımladı. 2019 yılının Ekim ayında ise sözü ve müziği kendisine ait olan "Nerdesin" isimli single çalışmasıyla müzik severlerle buluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.