Öne Çıkanlar Pantene Altın Kelebek Abay Kunanbayoğlu Kaybolan Futbolcu Sinek Lokanta Its Anatolia Londradan Alman müzik grubu TTFF başkanı İrfan Davulcular Aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ londra kktc ingiltere Akan Oza kktc Dara Antik Kenti Nilüfer Erbil 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI Londralı gurbetçi Oza Kahve ingiltere Londrada 19 Mayıs Atatürk Kate Winslet CSO Ada Ankara

Tuna ve Yıldız Yeniden Bir Arada

Müzik dünyasının sürpriz ikilisi Yıldız Tilbe ve Tuna Kiremitçi “Gelse De Ayrılık şarkısında yeniden buluştu!

- Bu haber 137 kez okundu.

Tuna ve Yıldız Yeniden Bir Arada

Tuna Kiremitçi'nin Eda Baba İle Başladığı "Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları II" Projesinin Gözde Öney, Ece Mumay Düeti sonrası yeni şarkısı Yıldız Tilbe’li "Gelse De Ayrılık" Videosu Oldu!

İlk albümün başarısının ardından müzikseverlerin merakla beklediği Pasaj & Garaj Müzik etiketli yeni “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları 2” serisinin dördüncü şarkısı Yıldız Tilbe düeti “Gelse de Ayrılık” oldu. İki yıl önce “Yine Sevebilirim” düetiyle müzikseverlere sürpriz yapan ve büyük ilgi gören ikili, sözü ve müziği yine Kiremitçi’ye ait “Gelse de Ayrılık” şarkısında yeniden buluştu.

“Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları 2” albümünde yer alan düette büyük uyum yakalayan Tilbe ve Kiremitçi’nin gelecekte de beraber çalışmaya devam etmeleri bekleniyor.

Her ay farklı bir sanatçıyla, kendisine ait şarkıları seslendiren Tuna Kiremitçi, bu şarkıların videolarını ilk kez YouTube’da paylaşıyor.

"Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları" projesi bu modern şehir ozanının ikinci seyir defteri.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.