Öne Çıkanlar Türkçe sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme farkındalık birleşik krallık Türk Toplumu designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Zeynep Mansur Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe Yıkılmam bilek güreşi Büyük Anafarta Köyü Süleymaniye Sünnet Alp kıyafetleri Düzce Etnospor Kültür Festivali

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Londra Baṣkonsolosu Atahan'ı ziyaret etti

TTFF baṣkanı İrfan Davulcular, As baṣkan Ozan Beliger, Gençler sorumlusu Mehmet Nasifogluları, Hakem sekreteri Ertan Djemal ve eski TTFF baṣkanı Kemal Soyer katıldı.

- Bu haber 102 kez okundu.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Londra Baṣkonsolosu Atahan'ı ziyaret etti

AVRUPA GAZETESİ SPOR SERVİSİ-İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Türkiye Cumhuriyeti Baṣkonsolosumuzu ziyarette bulundu. TTFF baṣkanı İrfan Davulcular, As baṣkan Ozan Beliger, Gençler sorumlusu Mehmet Nasifoglulari, Hakem sekreteri Ertan Djemal ve Veteranlar Ligi sorumlusu eski TTFF baṣkanı Kemal Soyer katıldı. Baṣkan Davulcular Baṣkonsolos Utku Atahan'a Türk Toplumu Futbol Federasyonunun İngiltere Londra ṣehrinde yapmıṣ olduğu faliyetlerden bahsetti.

Baṣkonsolos Atahan topluma ve gençlerimize yapmıṣ olduğu hizmetlerden dolayı futbol Federasyonunu tebrik etti.

TTFF baṣkanı, Asbaṣkanı ve hazırda bulunan yönetim kurulu sıra ile Baṣkonsolosumuza görevlerinden bahsettiler. Yapılan ziyarette Küzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaṣları uzun yılar TTFF çatısı altında futbol mücadelesi verdiklerini ve her daim gençler için hep birlikte hareket edildiğinide dile geldi. Davulcular baṣkanlık görevinde ilk önce yapmıṣ olduğu atılım ingilterede uzak diyarlarda olmamıza rağmen çocuklarımıza dilimizi kültürümüzü ve tabi ki vatanına hayırlı bir kiṣi olmayı öğreten Türk okullarımızla birlikte hareket etmeyi kendine bir görev olarak seçti. Baṣkonsolosumuz yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını TTFF faliyetlerini yakından takip etmek ve milli günlerimizde aramızda bulunmaktan büyük mutluluk duyacağınıda sözlerine ekledi. Türk Toplumu Futbol Federasyonu Türkiye Baṣkonsolosumuza yönetimimize ayırdığı önemli vakitinden dolayı teṣekkür etti. TTFF BAŞKANI İRFAN DAVULCULAR VE YÖNETİM KURULU.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.