Öne Çıkanlar Yaz Günü Southampton FCnin Londralı Ayhan Can Lizbon Malatya Hakan Tuna Üzeyir Engin Engin Gayrimenkul emlak firmalarından ingiltere gurme londra gurme SEBZE ingiltere SEBZE londra Birleşik Krallıkta en çok arananlar Bahattin Gemici KRV Seçim Hakkı Girişimi Kate Middletondan son haberler: İngiltere Prensi Harryyi Workers Cafe islington

Yelda Kırçuval, Şeyma Subaşı'nın hayatı için ölüyorsunuz

Ünlü yazar ve sunucu Yelda Kırçuval önceki gün katıldığı ‘2. Sayfa’ programında gündeme dair çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

- Bu haber 482 kez okundu.

Yelda Kırçuval, Şeyma Subaşı'nın hayatı için ölüyorsunuz

Hadise’nin kulis önünde yaptığı dansla ilgili sunucular Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı’nın sorduğu soruya; ‘Beyonce’un ‘Made in Turkey’ versiyorunu. Beyonce ve dünya starları sahnede daha cesur kıyafetler giyiyor ama burada gerçekçi olalım. Olmamış! Çok fazla abartı, çok fazla ten, çok fazla et. Hele o dansı… Ki hadiseyi de çok severim. Her yaptığı hadise, ama olmamış…’ dedi. Hadise’nin; ‘Gerizekalılar yüzünden evlenemiyorum’ açıklamasına da değinen Kırçuval, ‘Hadise’nin ilişkilerine bir bakalım, Sinan Akçıl’ı konuştuğumuz için onu örnek verelim. ‘Sinan Akçıl sen gerizekalıydın. Zekan geri olduğu için biz ilişmizi yürütemedik. Gönül isterdiki sen geri zekalı olmasaydın, ileri zekalı olsaydın, biz seninle evlenirdik’ demek istemiş. Ama bu biraz ayıp olmuş. Kime derse desin bu biraz ayıp olmuş’ şeklinde konuştu.

ŞEYMA’DAN NEMALANIP, ONU YARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR!

Şeyma Subaşı’yla ilgili onu sürekli eleştiren kişilerle ilgili sorulan soruya da yanıtlar veren Kırçuval; ‘Bir kere de doğru konuşun, ben Şeyma’nın yerinde olmak istiyorum, ölüyorum onun yerinde olmak için deyin. Samimi olun. Siz Şeyma Subaşı’nın hayatı için ölüyor, bitiyorsunuz. Bir yandan da onun canı acısın diye bekliyorsunuz. Evet eleştirebilirsiniz ama niye takip ediyorsunuz, storylerini niye izliyorsunuz. Takip etmeyin o zaman. Şimdi sen Şeyma’nın hayatından nemalan, etkileşimini arttır, takipçini arttır, sonra çık onu eleştir’ diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.