Öne Çıkanlar Barbie KültürSanat İtalya Greta Gerwig İngiltere parlementosunda Türk güzel Ekin Su ingiltere Diş sorunu Canavar single Zülfü Livaneli şarkılarıyla mor ve ötesi Londra Belçika Araftayım Yar Londra Türk gece Fındıkkıran balesi Başkomiser Rob Kirby ünlü DJ Korayın öldürüldüğünü açıkladı ı yıldız şarkıcı İngiltereyi İşçi Partisi Lideri Keir Starmer Londrada yaza veda festivali Kraliçenin tabutu

Yılın En İyi Genç İşadamı Ödülü Akan Oza’nın

Akan Oza, 2018 Türkiye Yılın En İyi Genç İşadamı Ödülünü OZA Kahve Ailesi olarak almanın gururunu yaşıyorum

- Bu haber 1072 kez okundu.

Yılın En İyi Genç İşadamı Ödülü Akan Oza’nın

Avrupa Ajansı (AVA) Londra- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden dünyaya Türk kahvesi lezzeti dağıtan Akan Oza, 2018 Türkiye Yılın En İyi Genç İşadamı Ödülünü aldı.  KKTC'li ünlü işadamı Akan Oza, "OZA Kahve Ailesi olarak bu ödülü  almanın gururunu yaşıyorum" dedi. 

Yılın En İyi Genç İşadamı Ödülü Akan Oza aldı

İstanbul Beşiktaş’ta Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde organize edilen geceye birçok ünlü isim katıldı. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden iş, sanat ve siyaset olmak üzere üç ana kategoride birçok ünlü isimin ödüllerini aldığı gecede, yılın en iyi genç iş adamı ödülünü Oza Kahve Yönetim Kurulu Üyesi Akan Oza aldı. Aralık ayında Londra ve Paris’te bulunan Akan Oza, Fransa ve İngiltere’de çifte doğumgünü kutlamıştı.

Akan Oza, ödülünü İstanbul’da aldı

Aralık ayında Londra ve Paris’te bulunan Akan Oza, Fransa ve İngiltere’de çifte doğumgünü kutlamıştı.

Akan Oza, Fransa ve İngiltere’de çifte doğumgünü kutlamıştı.

Londra’da tüm marketlerde

Oza kahvesi lezzertinin tadına bakmak isterseniz Londra’da tüm marketlerde Aytaç Foods’un dağıtımıyla Oza kahvesini isteyiniz.

Anahtar Kelimeler:
Akan OzaOza Kahve
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.