Öne Çıkanlar Türkçe farkındalık Yıkılmam Süleymaniye Sünnet sanat ödülü ingiltere Sophia Loren bilinçlendirme birleşik krallık Türk Toplumu designedbysemagunay İstanbul Altın Zirve Zeynep Mansur Ricchezza Bridal amdaki Kemancı Yıldız Tilbe Remzi Taşkıran bilek güreşi Büyük Anafarta Köyü Alp kıyafetleri Düzce

Züccaciye ile ev tekstili Evim’de aynı çatı altında Londra Ponders End'de

Londra’nın Ponders End bölgesinde züccaciye ve ev tekstili ürünleriyle servis sunan Evim Pdound Plus mağazası kaliteli halı çeşitlerini de koleksiyonuna ekledi.

- Bu haber 42 kez okundu.

Züccaciye ile ev tekstili Evim’de aynı çatı altında Londra Ponders End'de

Londra’nın Ponders End bölgesinde uzun süredir hizmet veren Evim Züccaciye, ürün conseptini ev tekstili ile daha da zenginleştirerek müşterilerinin hizmetine sundu.
İşletmeciliğini işadamı İdris Şahin’in yaptığı Evim Pound Plus mağazası, kaliteli halı markalarından oluşan koleksiyonuyla, bölge halkının taleplerini karşılamaya başladı.Bilinen ve kaliteli halı markalarıyla ev tekstili bölümünü zenginleştiren, Evim Pound Plus, yüzlerce ürün seçeneği sunarken fiyatlarıyla da tüketicilerin dostu oldu. Evim Züccaciye’yi tercih eden müşteriler aynı ürünü farklı satış yerlerinden daha ekonomik olarak sahip olabiliyor.

Evim Pound Plus mağazası İşletmecisi işadamı İdris Şahin


SADECE EV DEĞİL, İŞLERLERİ İÇİN DE


Evim Pound Plus yetkilileri, müşterilerini Türkiye’nin kaliteli markalarını uygun fiyatla buluşturmanın yanısıra, işyerlerinde kullanılan birçok ürün ve malzemenin de mağazadan temin edilebileceğini ifade ediyor.


“Önce bize uğrayın sonra alış verişe karar verin” çağrısı yapan mağaza yönetimi, “zengin çeşit, uygun fiyat” prensibiyle sektörde farklılıklarını gösteriyorlar.
Ev hanımlarının kullanım alışkanlıklarını dikkate alarak, ürün çeşitliliğini şekillendikdiklerini belirten mağaza yetkilileri şöyle konuşuyor:


“İnsanlar, belli alışkanlıklarını, kendilleriyle birlikte  gittikleri yerde bulmak istiyorlar. Müşterilerimizin, Türkiye ve Kıbrıs’ta kullandıkları ev ve işyeri malzemelerini Londra’da da temin edebilmeleri için ürün seçimi bu yönde yapıyoruz. Ayrıca modern hayatın insanlara kazandırdığı ürünleri de Evim mağazasından temin edebilirler.”
Evtekstil ürünleri gibi mutfakların olmazsa olmazı yüzlerce farklı ürünün Evim koleksiyonunda yer aldığının altını çizen mağaza yetkilileri, “her geçen gün artan fiyatları müşterilere yüklemek yerine makul etiketlendirmeyle paylaşıyoruz” şeklinde konuşuyor.


‘ALTERATION’ TAMİR SERVİSİ DE MEVCUT


Evim Pound Plus işletmecisi, işadamı İdris Şahin, ürün alımı yaparken müşteri tercihlerine çok önem verdiklerini ve rafların bu tercihlere göre şekillendiğini belirterek şunları söyledi:


“Mağazalar halkın nabzını, müşteri alışkanlıklarını ve beklentilerini tesbit etmenin en ideal mekanları. Biz, uzun süreden beri, mağazamızı tercih eden müşterilenin istek ve beklentilerine göre ürün konseptimizi zenginleştiriyoruz. Elbise tamir bölümümüzü de bu beklentiler üzerine kısa süre önce hizmete koyduk. Eskilerin deyimi ile ‘Müşteri Velinimetimizdir’ şiarı ile hizmet sunuyoruz.” 


Evim Pound Plus ile 07340 575041 numaralı telefondan temas kurulabilecek.


Instagram adresi ise şöyle: Evimpoundplus


MAĞAZANIN BULUNDUĞU ADRES:


254-256 Hertford Road,
Enfield, EN3 5BL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.