Öne Çıkanlar Ayhan Işık Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Azra Akın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Mabel Matize ait Lan şarkısı Seher ile Ali tiyatro Londra restoran Fıccın Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Türk markası Barrus Londra Milano italya Almanyanın Hanau

Arzu Dede’nin Yazı Beklerken isimli ilk albümü müzik piyasasında

Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Çağdaş Türk Müziği ve Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu koro şefi ve müzik direktörü Arzu Dede "Yazı Beklerken” adında albümünü çıkardı.

- Bu haber 464 kez okundu.

Arzu Dede’nin Yazı Beklerken isimli ilk albümü müzik piyasasında

Arzu Dede’nin "Yazı Beklerken” ilk albümü çıktı!. Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Çağdaş Türk Müziği ve Antalya Çağdaş Türk Müziği Topluluğu koro şefi ve müzik direktörü Arzu Dede "Yazı Beklerken” adında albümünü çıkardı. Yeni albümünü  müzik severlerin beğenisine sundu. Yoğun bir emek ve birikimin ürünü olan albümde, bestesi kendisine ait nadide eserlerle ilk kez kayıt altına alınmış bulunuyor. Müzikler Arzu Dede imzası taşıyor. Albümünde toplam 8 şarkıya yer veren Arzu Dede birbirinden ünlü isimlerle çalıştı,Vural Şahin, Aşkın Tuna, Selçuk Tören. 

Arzu Dede'nin seslendirdiği şarkılara İstanbul Strings Keman Grubu, Samim Sakaryalı, Özdemir Güz, Kutsal Sütoğlu, Erdem Topuzoğlu, Kadir Göksu, Kemal Can Yörenç, Namık Aslan keman, ud, kanun, larva, klarinet, bendir, darbuka, tef, gitar, bas gitar gibi çalgılarıyla, Erdem Topuzoğlu, Utku Karakuş da vokalist olarak eşlik etti. Doruk Müzik yapımcılığında çıkan albüm bütün dijital platformlarında yayında. "Yazı Beklerken” albümünü dinlemenizi tavsiye ediyoruz.

Arzu Dede’nin "Yazı Beklerken” albümünde yer alan şarkıların listesi…

1. Ayırma Benden   

Söz: Vural Şahin Müzik: Arzu Dede

2. Benim Ahımı Aldın  

Söz: Vural Şahin Müzik: Arzu Dede

3. Bizi Kavuştur Kader  

Söz: Vural Şahin Müzik: Arzu Dede

4. Gönlüm Hep Seni Özler  

Söz: Vural Şahin Müzik: Arzu Dede

5. Gözü Yaşlı Şarkılar  

Söz: Aşkın Tuna Müzik: Arzu Dede

6. Her Gece İstanbul  

Söz: Selçuk Tören Müzik: Arzu Dede

7. Kaderimdi Bu  

Söz: Selçuk Tören Müzik: Arzu Dede

8. Seni Ne Çok Sevmişim  

 Söz: Selçuk Tören Müzik: Arzu Dede

Irak Türkmen Gazeteciler Cemiyeti Dış İlişkiler Sorumlusu Dr. Kürşat Çavuşoğlu 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arzu Dede 3 yıl önce

Tesekkürlerimle keyifli dinlemeler