Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Kadına şiddet Lopez Bekir Utku Ataha Beşiktaş Drake Derya Uluğ Özbek popcu Ronaldo Demet Akalin Gizem Gülşen Şahin AKADEMİK BAKIŞ Özlem Warren kitap Özlem Warren Türk Mutfağımdan Türk Mutfağımdan Vejetaryen Tarifler SÖYLEME londra terzi londra halı

ATHENA’nın Amsterdam ve Almanya turnesi başladı

Athena, Dortmund, Stutgart, Berlin ve Köln konserlerini seyircinin coşkulu katılımı ile gerçekleştirdi

- Bu haber 343 kez okundu.

ATHENA’nın Amsterdam ve Almanya turnesi başladı

Türk rock müzik tarihinin en sıradışı grubu Athena, 20 gün sürecek Amsterdam ve Almanya turnesine başladı. 15 Mart’ta Amsterdam Melkweg’de başlayan turnenin konser biletleri yoğun ilgiyle günler öncesinden tükendi.

Athena, Dortmund, Stutgart, Berlin ve Köln konserlerini seyircinin coşkulu katılımı ile gerçekleştirdi. 29 Mart Frankfurt ve 30 Mart Münih konserleri ile Athena turnesini sonlandırıyor.

Sahne performansı ile farkını her zaman ortaya koyan Athena konserlerinde, ilk albümleri Skalonga'dan (1998) son albümleri Altüst'e (2014) kadar, hit olmuş şarkılarının yanı sıra farklı müzik türlerini kendi tarzlarında yorumluyor.

Anahtar Kelimeler:
AthenaDortmund
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.