Öne Çıkanlar Ezo Sarıcı Apollo Filarmoni Orkestrası Aras Aydın Aslıhan turan dogan sanatci Reyhan Cansu Lan şarkısı Zeynep Bastık karsıyaka Zeynep Bastık izmir Mavi Gri neoNazi saldırısı planlamaktan 3D yazıcıda Milano italya Almanyanın Hanau Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı HANAU KATLİAMINI Tahir Palalı Cem Karacanın Unutulmaz Şarkılarıyla LAMBO İrlanda Bodrumda Ortakent

CARTEL GRUBU UYUŞTURUCUYA HAYIR DİYOR

CEZA, FUAT VE CARTEL GRUBU'NDAN ÖZEL PROJE

- Bu haber 283 kez okundu.

CARTEL GRUBU UYUŞTURUCUYA HAYIR DİYOR

CARTEL grubundan Ince Efe'nin hazırlayarak yapımını üstlenmiş olduğu "YOK" adlı uyuşturucuya hayır diyen UDDY proje albümü, 21 senelik bir aranın ardından ilk defa Türkiye'de. CEZA ile birlikte Fuat, Cartel Grubu'ndan Ince Efe gibi toplam 19 rapçinin bir araya geldiği albüm müzikseverlerle buluştu.  Bu proje ilk defa uyuşturucuya DUR demek için yapılan bir proje olarak öne çıkıyor. Ceza bu projeyi ilk duyduğu zaman mutlu olmuş ve albümde zevkle yer alacağını belirten isimlerden biri olmuştur. Fuat Ergin'de projeye çok büyük bir önem verip projede yer almıştır.


Proje ile alakalı fikir ise Cartel Grubu'ndan Çelik Bilek ismiyle bilinirlik elde eden Ince Efe (Abdurrahman ince)'ye aittir. "YOK" adlı proje Almanya'da ve tüm dünyada uyuşturucu maddeler gençleri zehirlerken Cartel Grubu üyelerinin bir şeyler yapmayı hayal ederek ses çıkartabilme amacıyla ortaya çıkan özel bir projedir. Bu sebeple proje uzun çalışmalar sonucunda müzikseverlerle buluşacağı halini almıştır. 


Efeler Area etiketiyle çıkan albüm tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.