Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra Abay Kunanbayoğlu YouTuber Oğuzhan Uğur Barok Müzikten Türk Müziğine Priyanka Chopra

Cenk Eren yeni proje albümünde Selda Bağcan ile düet yapacak

Cenk Eren hafta sonunda Kıbrıs’ta Girne Rocks Hotel’de sahneye çıktı

- Bu haber 471 kez okundu.

Cenk Eren yeni proje albümünde Selda Bağcan ile düet yapacak

Enerjik temposu ve sevilen şarkılarıyla hayranlarına seslenen ünlü sanatçıyı kalabalık bir dinleyici kitlesi dinlemeye geldi. Profesyonel müzik hayatına başladığında ilk kez Kıbrıs’ta Girne Rocks Hotel’de konser verdiğini söyleyen Cenk Eren “Rocks Hotel’in benim için bir uğuru olduğuna inanıyorum” dedi.

Aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu hayranlarına iki saati aşkın süren bir konser veren sanatçı daha önce iki proje albümünde Tanju Okan’nın hit olmuş şarkılarını ve ardından da Ferdi Özbeğen’nin hit şarkılarını seslendirmişti. Her iki albümü de büyük beğeni kazanan sanatçı üçüncü proje albümünü ise Selda Bağcan hit şarkılarıyla yapacak. Yapımcı ve prodüktör olarak Selda Bağcan’nın imzasını taşıyacak on şarkılık albümde Cenk Eren, Selda Bağcan ile bir şarkıyı düet olarak seslendirecekler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda piyasaya çıkacak olan albüm için oldukça heyecanlı görünen Cenk Eren “Önceki iki proje albümde hit şarkılarını seslendirdiğim iki büyük sanatçı hayatta olmadıkları için düet yapmaktan mahrum kalmıştım. Ama bu albümde Allah ömür ve sağlık sıhhat versin sevgili Selda Bağcan ile düet yapabileceğim. Bu albümün de bendeki yeri çok ayrı olacak. Şarkıları seçtik yakında stüdyoya giriyoruz. Çok anlamlı bir günde de albüm müzikseverlerin elinde olacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cenk ErenSelda Bağcan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.