Öne Çıkanlar Doğu Ekin Jamal Aliyev ve Ece Dağıstandan Sultan teklisi Buckingham Sarayından Rasmus Ankersen Henrik Kraft Henrik Kraft Göztepenin yeni ortakları Yarışması Gökçe İngiltere Türk Toplumu Pantene Altın Kelebek SEVİM ELBUZ YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ TÜRK DİASPORASI Oya Başar ve Begüm Birgören YTB Türkiye BEN EmréNY remix Allegro Yeşilçamın Engin Nurşani kimdir londra

Diva Event'in Londra'da ilk konseri ekim ortası Koray Avcı

Koray Avcı, Alper Kul, Funda Arar ve Anadolu Ateşi Londra’da. Divaa Event organizasyon sezona usta sanatçılar ile hızlı bir giriş yapıyor. İlk Konser ekim ortası Koray Avcı

- Bu haber 672 kez okundu.

Diva Event'in Londra'da ilk konseri ekim ortası Koray Avcı

Avrupa Magazin/Londra- Dev organizasyon şirketi olan Diva, yeni sezon konser serisine Koray Avcı ile 14 Ekim'de başlayacak. Londra Indigo Konser salonunda 14 Ekim’deki konserin biletlerinin %40’ın satıldığını açıklayan Divaa Event organizasyon, Koray Avcı biletleri için acele edilmesi tavsiyesinde bulundu. Koray Avcı biletlerini internet üzerinden online olarak www.axs.com web adresinden satın alabilirsiniz.

KORAY AVCI : SENİN İÇİN DEĞER EKİM’DE

Divaa Event organizasyon sezona usta sanatçılar ile hızlı bir giriş yapıyor. İlk Konser ekim ortası Koray Avcı ! Senin İçin Değer 2018 Avrupa Turu kapsamında Londra’da konser verecek olan Koray Avcı konseri için ek bilgiye 07547 417863 konser bilgi hattından ulaşabilirsiniz.

ALPER KUL : HAMİLEYİM KASIM’DA

Koray Avcı konserinin ardından tek kişilik komedi gösterisiyle Alper Kul, Londra’yı kahkaya boğacak. 16 Kasım 2018 tarihinde Milfield Tiyatro salonunda gerçekleeşcek olan komedi gösterisi biletleri öümüzdeki günlerdesatışa sunulacak. Alper Kul komesi oyunu için ek bilgiye 07547 417863 bilgi hattından ulaşabilirsiniz.

FUNDA ARAR ARALIK’TA

Sevilen sanatçı Funda Arar, 14 Aralık’ta Londralı hayranlarıyla buluşacak. Güney Londra’da bulunana Indigo konser salonunda yapılacak olan konser biletlerini internet üzerinden online olarak www.axs.com web adresinden satın alabilirsiniz. Funda Arar konseri için ek bilgiye 07547 417863 konser bilgi hattından ulaşabilirsiniz. Koray Avcı’da olduğu gibi Funda Arar konser biletlerinin şimdiden %40’ın satıldığını açıklayan Divaa Event organizasyon, acele edilmesini iletti.

ANADOLU ATEŞİ LONDRA’DA ŞUBAT’TA YANACAK

Müjde efsane dans oyunu Anadolu Ateşi yenilenen performansı ile uzun aradan sonra Londra’da. Mustafa Erdoğan’ın yönettiği oyun 15-16 ve 17 Şubat 2019 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da Indigo salonunda gösterilecek. 2019 yılının ilk etkinliği olacak olan dans şöleni oyunu için ek bilgiye 07547 417863 bilgi hattından ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.