Öne Çıkanlar Wimbledon Ozan Bayraşa Schiller ve Simge Akan Oza ve Ebru Oza kardeşler Aleyna Tilki ilk albümünün de müjdesini verdi Kalbin Aksın Filistin destekçisi Balfour Deklarasyonunun Bilal Özcan Turgay Evren Kürt müziği Venedik Film Taner Ölmez Enfield ve Southwark Prens Philip Mountbatten Resim Yarışması Konkurt Müjde Ar MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir

Divaa Event’in Londra bombası, TARKAN KONSERİ

Divaa Event’in başarılı organizatörü Ejder Doğuş, Avrupa Gazetesine yaptığı açıklamada ünlü sanatçı Tarkan ile anlaştıklarını duyurdu. 

- Bu haber 674 kez okundu.

Divaa Event’in Londra bombası, TARKAN KONSERİ

Avrupa Ajansı (AVA) Londra - Dünyaca ünlü şarkıcımız Tarkan hayranlarını konsere doyuracak. İngiltere’nin başkenti Londra’ya konser için gelecek olan Tarkan, hayranlarına Londra müjdesini verdi. Divaa Event’in başarılı organizatörü Ejder Doğuş, Avrupa Gazetesine yaptığı açıklamada ünlü sanatçı Tarkan ile anlaştıklarını duyurdu. Doğuş, Tarkan konserinin tarihini ve salon bilgilerini açıkladı.

Divaa Event Ejder Doğuş

Şarkıcı bir ilki gerçekleştirerek 2019 Ekim ayında sevenleriyle Londra’da buluşacak. Divaa Event’in başarılı organizatörü Ejder Doğuş, Şahmeran Entertainment ile birlikte Tarkan konserinin 6 Ekim 2019 tarihinde Eventim Apollo salonunda yapılacağını açıkladı.  Biletler online olarak önümüzdeki haftadan itibaren satışa sunulacak. Online dışındaki tüm Londra bilet satış yerleri ve sponsorlar ile ayrıntıları önümüzdeki bir iki gün içinde açıklanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.