Öne Çıkanlar Yeşilçamın Türk yönetmen Ferzan Özpetek IKBY Londra Turkiye Elnar Xelilov Wimbledon Barrus dunya Atatürkçüler kuzey Kıbrıs Londra Westfield Fikri Ataoğlu Bakan Fikri Ataoğlu İngilterede kktc tanıtım 100. Yıl Özgürlük Marşını DB Music London Kürtçe ve Zazaca Ahmet Aslan Yaşayan İnsan Hazinesi EMİR CAN İĞREK Gülben Ergen binlerce seyirci karşısında yeni yaşını kutladı

Divaa Event’in yeni yıl bombası : TARKAN

Divaa Event’in başarılı organizatörü Ejder Doğuş, Avrupa Gazetesine yaptığı açıklamada ünlü sanatçı Tarkan ile anlaştıklarını duyurdu.

- Bu haber 384 kez okundu.

Divaa Event’in yeni yıl bombası : TARKAN

Avrupa Ajansı (AVA) Londra - Dünyaca ünlü şarkıcımız Tarkan hayranlarını konsere doyuracak. İngiltere’nin başkenti Londra’ya konser için gelecek olan Tarkan, hayranlarına yeni yıl Londra müjdesini verdi. Divaa Event’in başarılı organizatörü Ejder Doğuş, Avrupa Gazetesine yaptığı açıklamada ünlü sanatçı Tarkan ile anlaştıklarını duyurdu. Doğuş, Tarkan konserinin tarihi ve tüm bilgilerin önümüzdeki haftalarda açıklayacağını belirtti.

Divaa Event Ejder Doğuş

Şarkıcı bir ilki gerçekleştirerek yeni yılda 2019 içinde sevenleriyle Londra’da buluşacak. Divaa Event’in başarılı organizatörü Ejder Doğuş Tarkan konseri içn, mekân arayışına da şimdiden başladı.

Uluslararası ödül

Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği Üyeleri (IPRA) Altın Ödülleri’nde 'Sanat ve Eğlence' kategorisinde Turkcell fizy, Tarkan '10' adlı albümüyle birinci oldu. Bir süredir inzivaya çekilen Tarkan, yoğun bir iş temposuna başladı. Tarkan Türk Sanat Müziği albümünün ikinci serisine start verdi.

Tarkan, hayranlarına yeni yılda Londra konseri müjdesini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.