Öne Çıkanlar Konkurt MODELS DİZİSİ Engin Nurşani kimdir Sosyete hanımları Japon modacı Kenzo Kenzo markası Patara Antik Kenti Ayhan Işık Victorias Secret Erdal Beșikcioğlu Cemal Reşit Rey Konser Salonu Leyla Boztaş Eda Doğanay Aslıhan Karalar Sena Şener Diplomat Travel Atatürk Boyama Parmak İzi Tuba Ünsal

Efsane Anadolu Ateşi Şubat’ta Yanacak

- Bu haber 347 kez okundu.

Efsane Anadolu Ateşi Şubat’ta Yanacak

Avrupa Magazin/Londra- Dev organizasyon şirketi olan Diva, yeni yıl konser serisine Anadolu Ateşi ile başlıyor. Müjde ! Sfsane dans oyunu Anadolu Ateşi yenilenen performansı ile uzun aradan sonra Londra’da. Mustafa Erdoğan’ın yönettiği oyun 15-16 ve 17 Şubat 2019 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da Indigo salonunda gösterilecek. 2019 yılının ilk etkinliği olacak olan dans şöleni oyunu için ek bilgiye 07547 417863 bilgi hattından ulaşabilirsiniz.

Divaa Event’in diğer bombası : TARKAN

Dünyaca ünlü şarkıcımız Tarkan hayranlarını konsere doyuracak. İngiltere’nin başkenti Londra’ya konser için gelecek olan Tarkan, hayranlarına yeni yıl Londra müjdesini verdi. Divaa Event’in başarılı organizatörü Ejder Doğuş, Avrupa Gazetesine yaptığı açıklamada ünlü sanatçı Tarkan ile anlaştıklarını duyurdu. Doğuş, Tarkan konserinin tarihi ve tüm bilgilerin önümüzdeki haftalarda açıklayacağını belirtti.Konser için ek bilgiye 07547 417863 bilgi hattından ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.