Öne Çıkanlar Heathrowda Söyle Neydi Bu Linda Aksu Cosmetics ALFAZZO yeşil defilesi Mankenlik Kadına şiddet Lopez ADA ALİZE ERTEM Bekir Utku Ataha Beşiktaş Emily Blunt John Krasinski Apollo Filarmoni Orkestrası Melis Birkan Drake Derya Uluğ Özbek popcu Lara Fabian Gokce Bahadir Ronaldo

Ender Balkır, Caner Gülsüm ve Yaşar Gümüş Londra Konseri muhteşemdi

Aksu Metal, Evita Güzellik, Zelal Su, Happy Days Travel ana sponsoluğunda yapılan konserde adım atacak yer yoktu.

- Bu haber 991 kez okundu.

Ender Balkır, Caner Gülsüm ve Yaşar Gümüş Londra Konseri muhteşemdi

Avrupa Ajansı (AVA) Londra / Veysal Çadır - Ender Balkır, Caner Gülsüm ve Yaşar Gümüş konserine gösterilen ilgi büyüktü. Aksu Metal, Evita Güzellik, Zelal Su, Happy Days Travel ana sponsoluğunda yapılan konserde adım atacak yer yoktu. I.D.M.C ve organizatör Mehmet Karakuş projesi olan konser, 12 Ekim Cumartesi  günü Prince and Princess Düğün Salonunda büyük coşkulu kalablaık ile yapıldı. Konser ile ilgili olarak Mehmet Karakuş: “Türkü dostlarımıza teşekkür ederim. 6 mart 2020 tarihinde bayanlara öze İstanbul Kızları Orkestrası adlı konserimiz olacak” dedi. 

Bizim FM ailesi Konsere katıldı

I.D.M.C ve organizatör Mehmet Karakuş

Mehmet Karakuş ve Ali Rıza Aksu (Aksular Restaurant, Eski Köşk Restaurantın sahibi)

Veysal Çadır, Ender Balkır, Caner Gülsüm ve  Mehmet Karakuş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.